18 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ: “Θα υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας Θράκης”

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σερρών και διεθνολόγος, Τάσος Χατζηβασιλείου προχώρησε σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία για τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεΐμπέκ.

Κοινοποιώντας στο Twitter ένα απόσπασμα τηλεοπτικής συνέντευξης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε τουρκικό κανάλι, αναφέρει: “Ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεΐμπέκ δηλώνει στην τουρκική τηλεόραση: «Θα συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας». Επιτέλους, γιατί κόμματα της αντιπολίτευσης δείχνουν ανοχή σε τέτοιες απαράδεκτες τοποθετήσεις βουλευτών τους;”

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου κάνει προπαγάνδα τις ανιστόρητες τουρκικές θέσεις για την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, χωρίς φυσικά ο Πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας και γενικότερα το κόμμα του, να αντιδρούν. Το ίδιο ισχύει και για τους Χριστιανούς συναδέρφους του στο ίδιο κόμμα από την Θράκη, τη Νατάσα Γκαρά βουλευτίνα Έβρου και τον Δημήτρη Χαρίτου βουλευτή Ροδόπης. Η κ.Γκαρά αν ήταν να δυσφημίσει και να καταγείλει την Ελλάδα στο εξωτερικό για τίποτα λαθρομετανάστες, μια χαρά λαλίστατη θα ήταν. Τώρα… μούγγα στην στρούγκα του ΣΥΡΙΖΑ.

Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: Η χώρα δεν παρασύρεται από την ακραία ρητορική – Κινείται με ορθολογισμό και αποφασιστικότητα

editor

Αν. Δημοσχάκης: Η επίλυση του ζητήματος στέγασης της ΠΑΟΝΕ έχει συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα

editor

Ορκωμοσία Δημάρχου Ορεστιάδος

editor
18/04/2024 5:16