29 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Έκτακτες αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων για 2 ημέρες

Ανακοινώθηκαν οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο της διοργάνωσης RUN GREECE 2022, που λαμβάνει χώρα στην Αλεξανδρούπολη σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα.

Αναλυτικά:
Απαγόρευση κυκλοφορίας – στάσης και στάθμευσης α) στην οδό Απολλωνιάδος από το ύψος του Πάρκου Εγνατία μέχρι την οδό Κρήτης, β) στην οδό Μ. Αλεξάνδρου από το ύψος της οδού Κρήτης μέχρι την οδό Κύπρου, διάρκειας από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 14.30 έως και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 14.00.

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Απολλωνιάδος από το ύψος της συμβολής της με την οδό Λ. Δημοκρατίας (Φανάρια Εγνατία) έως το ύψος της διαχωριστικής νησίδας επί της οδού Απολλωνιάδος (Παρκινγκ Εγνατία) καθώς και εντός του Δημοτικού Χώρου Στάθμευσης (Παρκινγκ Εγνατία), διάρκειας από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 17.00 έως και την Κυριακή 25
Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 14.00.

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης α) στην οδό Καραολή και Δημητρίου από το ύψος της οδού Κύπρου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λ. Δημοκρατίας (Σκλαβενίτης) και β) στην οδό Λ. Δημοκρατίας από το ύψος της οδού Αγγέλου Ποιμενίδη έως την οδό Απολλωνίαδος, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 από ώρες 07.00 έως 14.00 .

Απαγόρευση κυκλοφορίας α) στην οδό Λ. Δημοκρατίας από το ύψος της οδού Αγγέλου Ποιμενίδη μέχρι την οδό Παπαναστασίου (Γέφυρα Βανικιώτη), β) στην οδό Καραολή και Δημητρίου από το ύψος της οδού Κύπρου μέχρι την συμβολή της με την οδό Λ. Δημοκρατίας (Σκλαβενίτης) και γ) στην οδό Απολλωνιάδος από το ύψος της συμβολής της με τον οδό Λ. Δημοκρατίας (Φανάρια Εγνατία) έως το ύψος της διαχωριστικής νησίδας επί της οδού Απολλωνιάδος (Παρκινγκ Εγνατία)
την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 από ώρες 07.00 – 14.00 .

Αμφιδρόμηση (κυκλοφορία και προς τις δύο κατευθύνσεις) : α) της οδού
Καλλιπόλεως από το ύψος της Λ. Δημοκρατίας μέχρι και την οδό Κωνσταντινουπόλεως και β) της οδού Κοραή από το ύψος της Λ. Δημοκρατίας μέχρι την οδό Βιζβύζη (μόνο για έκτακτες ανάγκες)

Η κυκλοφορία των αστικών και υπεραστικών λεωφορείων καθώς και των ΤΑΞΙ θα επιτρέπεται στην οδό Ι. Καβύρη από το ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου μέχρι την Λ. Δημοκρατίας, στην Λ. Δημοκρατίας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από το ύψος της οδού Ι. Καβύρη μέχρι την οδό 14ης Μαΐου ώστε τα ανωτέρω οχήματα να μπορούν να διοχετεύονται στην οδό 14ης Μαΐου.
Εξαιρούνται από την απαγόρευση κυκλοφορίας τα οχήματα άμεσης ανάγκης τα οποία θα διευκολύνονται σε περίπτωση ανάγκης από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης καθώς και τα διαπιστευμένα οχήματα της διοργάνωσης
του αγώνα δρόμου RUN GREECE 2022.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ανωτέρω ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας θα διεξάγεται από παράπλευρες οδούς σύμφωνα με την υφιστάμενη σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Related posts

Ροδόπη: Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών

editor

“Εφυγε” από τη ζωή ο Θανάσης Μπέλλας

admin

Τροχαίο στην Ξάνθη: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

editor
29/05/2024 18:15