23 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Καβάλα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 52χρονου – Τον σκότωσε 25χρονος φίλος του γιατί του έκανε bullying

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία με θύμα 52χρονο στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Δράστης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του proininews, ένας 25χρονος φίλος του ο οποίος φέρεται να ομολόγησε. Ισχυρίζεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ότι στο παρελθόν το θύμα τού έκανε bullying και ειδικότερα πως ήταν η αιτία να απολυθεί από την εταιρία μαρμάρων που δούλευαν μαζί.

Πώς έγινε η άγρια δολοφονία στην Καβάλα

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου όταν ο δράστης ή οι δράστες έστησαν καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος, και όταν εκείνος έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 05:30, άνοιξαν πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο ο 52χρονος, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, το εκτελούσε καθημερινά. Έφτασε στο μαρμαράδικο, πάρκαρε το αυτοκίνητό του και, πριν προλάβει να βγει από αυτό, δέχθηκε τα πυρά. Μαρτυρίες ανέφεραν ότι οι εργάτες μέσα στο εργοστάσιο μαρμάρου άκουσαν τους πυροβολισμούς, ωστόσο δεν έδωσαν σημασία και συνέχισαν να εργάζονται κανονικά. Λίγο αργότερα διαπίστωσαν πως ο Δ.Ν. ήταν νεκρός.

Δολοφονία στην Καβάλα: Στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 52χρονου έψαχναν τον δολοφόνο

Αμέσως μετά το άγριο έγκλημα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Στο επίκεντρο μπήκαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής που κατά πληροφορίες κατέγραψαν τον αναβάτη μίας μοτοσικλέτας να κινείται ύποπτα σε σημείο. Μάλιστα, όπως είχε γράψει το iefimerida.gr, οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονταν στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 52χρονου θύματος, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν ο άνδρας είχε ανοιχτές διαφορές, που «πυροδότησαν» τη δολοφονική επίθεση.

Related posts

Την Α’ Θεσσαλονίκης επιλέγει τελικά ως βουλευτική έδρα ο Μητσοτάκης – Εκλέγεται βουλευτής Έβρου ο Τ.Δημοσχάκης

editor

“Πράσινο φως” για επιπλέον 950 προσλήψεις συνοριοφυλάκων

editor

Στην Αλεξανδρούπολη σήμερα η ΠτΔ

editor
23/04/2024 18:07