29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Ο καιρός στη Μακεδονία και στη Θράκη

Αρχικά στο Ιόνιο, βαθμιαία στα βόρεια και από τις μεσημβρινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τις Σποράδες, προβλέπονται τοπικές βροχές και κυρίως στο Ιόνιο και πιθανώς στην Πελοπόννησο και τη Μακεδονία μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και και το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια, όπου δεν θα ξεπεράσει τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου. Στην κεντρική και τη νότια Ελλάδα η θερμοκρασία θα φθάσει τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Από τις προμεσημβρινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς στη Μακεδονία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά το πρωί στα θαλάσσια και παραθαλάσσια 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 25 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος, αλλά από τις προμεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς στα γύρω ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ τις πρωινές ώρες και βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Related posts

Έβρος: Πρόγραμμα ψεκασμών για την καταπολέμηση των κουνουπιών

editor

Ακινητοποίηση από το ΛΣ, δύο ταχυπλόων που μετέφεραν μετανάστες στην Κω

editor

Θάσος: Η εντυπωσιακή κεφαλή του Μ. Αλεξάνδρου στο αρχαιολογικό μουσείο του νησιού

editor
29/03/2024 10:50