29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων & Κέντρων Υγείας Θράκης αποχαιρετά τον ογκολόγο Νίκο Ξενίδη

Θλίψη σκορπά στον Έβρο η είδηση του θανάτου του γιατρού Νίκου Ξενίδη. Η είδηση έγινε γνωστή μεσω της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Θράκης, η οποία εξέδωσε το παρακάτω κείμενο:

“Με άφατη θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο συνάδελφο Νίκο Ξενίδη, εξαιρετικό ογκολόγο ιατρό, ακαδημαϊκό δάσκαλο, σπάνιο άνθρωπο που τόσο ξαφνικά και αδόκητα μας “άφησε”.

Το ξαφνικό του φευγιού του Νίκου μας (ανθρώπινα και συναδελφικά) μας έχει κεραυνοβολήσει.
Συνάδελφος που τίμησε το ιατρικό λειτούργημα από ένα δύσκολο ιατρικό μετερίζι, το οποίο το υπηρέτησε, με πάνω από όλα, αγάπη και φροντίδα για τους ασθενείς και με ακέραιη επιστημονική συνέπεια, παρέχοντάς τους την καλύτερη δυνατή αρωγή που διαθέτει ιατρική επιστήμη στον τομέα της ογκολογίας.

Η απουσία και το δυσαναπλήρωτο κενό του Νίκου για τους συναδέλφους του, τους ασθενείς του και τους φοιτητές του, είναι και θα παραμείνουν αφόρητα αισθητά. Θερμά και βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Νίκου Καλό κατευόδιο συνάδελφε Νίκο”.

Tο ΔΣ της Ε.Ι.ΝΟ.ΚΥ.Θ

Η κηδεία θα γίνει αύριο 14:00 το μεσημέρι στην Σκύδρα, ενώ όσοι θέλουν να πουν το τελευταίο αντίο μπορούν την Κυριακή στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασίλειου όπου θα πραγματοποιηθεί τρισάγιο.

Related posts

Σπήλαιο της Ορεστιάδας: Δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους από στρατιωτικό ιατρό

admin

Παραλαβή γραφείου για την στέγαση του Παραστήματος ΑμεΑ Διδυμοτείχου

editor

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται στον Έβρο με αφορμή την 85η ΔΕΘ

editor
29/03/2024 16:52