3 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Νέα Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης υπογράφηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Ν.Τσαλικίδη

Την άδεια λειτουργίας της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» υπέγραψε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, παρουσία του Αντιπροέδρου του ΔΣ-διοικητικού διευθυντή του Συλλόγου κ. Ηλία Ποιμενίδη και της υπεύθυνης λειτουργίας των ΣΥΔ, κοινωνικής λειτουργού κ.Ιωάννας Ντίνα.

Ο Σύλλογος «Άγιοι Θεόδωροι»,  λειτουργεί ήδη από τον Αύγουστο του 2020, τέσσερις Στέγες με είκοσι συνολικά εργαζομένους, προσφέροντας δωρεάν πολλαπλές υπηρεσίες φροντίδας και παραμονής σε δεκατρία άτομα με νοητική αναπηρία.  Η νέα- πέμπτη κατά σειρά- Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Συλλόγου, πρόκειται να λειτουργήσει μέσα στον επόμενο μήνα, θα φιλοξενήσει τρεις ωφελούμενους με νοητική αναπηρία ενώ σε αυτήν θα απασχολούνται τέσσερις εργαζόμενοι.

«Καλή αρχή στη νέα Στέγη. Μία αρχή που μας έχει δίπλα σας και μαζί σας. Στόχος μας, να είμαστε όλοι ισότιμα μέλη της ίδιας κοινωνίας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμβάλλαμε και εμείς στην υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου. Μέσα σ αυτό το νέο σπίτι συνάνθρωποι μας θα έχουν την δυνατότητα να βιώσουν μια καλύτερη καθημερινότητα» ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Τσαλικίδης.

Related posts

Δίκελα: Πότε θα βρεθεί το στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο για δωρεάν εξετάσεις

admin

Δήμος Ξάνθης: Δωρεάν rapid test από τις 23 έως τις 28 Μαΐου

editor

Δωρεά ξυλείας από την Ι.Μ. Ιβήρων για τον εξωραϊσμό του Ι.Ναού Χώρας της Σαμοθράκης

editor
03/03/2024 7:12