9 Δεκεμβρίου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Δήμαρχος Ξάνθης: Συνεπείς απέναντι στην κοινωνία προχωράμε τις διαδικασίες για το ανοιχτό Κολυμβητήριο

Υπογράφηκε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, από τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και τον Πρόεδρο της Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε. Αθανάσιο Λάπατα, προγραμματική σύμβαση με τίτλο: «Εκπόνηση μελετών για το έργο: Προμήθεια και εγκατάσταση ανοικτού προκατασκευασμένου κολυμβητηρίου στον Δήμο Ξάνθης».

Το κολυμβητήριο, που θα γίνει στην περιοχή των Πετρελαιαποθηκών, θα αποτελέσει μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση για την κάλυψη των αναγκών που αφορούν στην εκγύμναση και αναψυχή των δημοτών, στην εκμάθηση κολύμβησης, καθώς και στην αποκατάσταση, μέσω κινησιοθεραπείας στο νερό, ατόμων με αναπηρία, ενώ θα υπακούει στις ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το έργο τυγχάνει εξασφαλισμένης χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών.

«Μετά το άνοιγμα του δημοτικού Κολυμβητηρίου, προχωράμε στη δεύτερη υπόσχεσή μας, με τη σύνταξη μελέτης σε σύντομο χρονικό διάστημα για την υλοποίηση του ανοιχτού Κολυμβητηρίου. Συνεπείς στον προγραμματικό μας σχεδιασμό, συνεχίζουμε την προσπάθεια για την ανάπτυξη και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας, την οποία υπηρετούμε», τόνισε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης.

Related posts

Διαγωνισμός μεταξύ ουλαμών αρμάτων Ελλάδας-ΗΠΑ στη Θράκη

editor

Ενίσχυση ύψους 24,3 εκατ. ευρώ σε 89 μικρούς ορεινούς και νησιωτικούς Δήμους – “Μέσα” και η Σαμοθράκη

editor

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις μοναχοί του Αγίου Όρους με συμπτώματα covid – 19

editor
09/12/2022 8:55