18 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Γιορτές Παλιάς Πόλης: 4ο Παιδικό Ποδηλατικό Φεστιβάλ Ξάνθης

Δίπλα στον Κόσυνθο, στον διαμορφωμένο χώρο του Λιμνίου πραγματοποιήθηκε το 4ο Παιδικό Ποδηλατικό Φεστιβάλ Ξάνθης, που διεξάγεται, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ» και το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.

Ο χώρος κατακλύστηκε από παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (από 5-12 ετών), χρήστες και λάτρεις του ποδηλάτου, για να συμμετάσχουν σε παιχνίδια εκμάθησης ισορροπίας, ελιγμών και διέλευσης τεχνικών εμποδίων, αλλά και να λάβουν μέρος στην εντυπωσιακή αγωνιστική χρονομέτρηση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ο οποίος έκανε λόγο για μια πολύ σημαντική προσπάθεια, με στόχο τη σωστή χρήση του ποδήλατου και την ορθή οδηγική συμπεριφορά, μέσα από την άσκηση και την ψυχαγωγία. «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Φεστιβάλ, γιατί αυτό αξίζει στα παιδάκια μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δήμαρχος μίλησε με γονείς και παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση και βοήθησε στη διαδικασία της χρονομέτρησης των μικρών μας συμπολιτών.

Related posts

Πρόσληψη 400 συνοριοφυλάκων ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνάντηση με τους βουλευτές της Ν. Δ.

admin

Συνάντηση του Γιάννη Ζαμπούκη με τον Γενικό Γραμματέα και τον Ταμία του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου

editor

Κορονοϊός: Έκλεισαν λόγω κρουσμάτων, νέα Τμήματα Δημοτικών Σχολείων Αλεξανδρούπολης και Νηπιαγωγείου στις Φέρες

editor
18/04/2024 21:59