1 Ιουνίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Συνάντηση Δημάρχου Ξάνθης με την Έλενα Ράπτη

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, συνάντηση το πρωί, στο πλαίσιο του 4ου Παιδικού Ποδηλατικού Φεστιβάλ στο Λιμνίο, τη βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Έλενα Ράπτη, όπου στον ίδιο χώρο πραγματοποίησε καμπάνια ενημέρωσης σχετικά με την παιδική σεξουαλική εκμετάλλευση στο διαδίκτυο και την κακοποίηση.

Οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να λάβουν χρήσιμο υλικό, αλλά και ένα παραμύθι για τα παιδιά, που προωθεί το Συμβούλιο της Ευρώπης για την Προστασία των Παιδιών ενάντια στη σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίησή τους, στο οποίο, η βουλευτής εκπροσωπεί τη χώρα μας.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη την κα Ράπτη για την προσπάθεια που καταβάλλεται σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο. «Η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση μπορούν να προστατεύσουν -να σώσουν, κυριολεκτικά- μια παιδική ψυχή. Είναι χρέος όλων μας να παραδώσουμε υγιείς και δημιουργικούς ενήλικες, για ένα μέλλον με προοπτική», τόνισε.

Χθες το βράδυ, στην επίσημη έναρξη των Γιορτών Παλιάς Πόλης η κα Ράπτη και οι συνεργάτες της διένειμαν πληροφοριακό υλικό σε κατοίκους και επισκέπτες μπροστά από τη Δημοτική Πινακοθήκη.

Related posts

Η (ζωηρή) φοιτήτρια

editor

Η Ελλάδα εξασφάλισε χρηματοδότηση 24 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την αναβάθμιση του λιμένα της Αλεξανδρούπολης, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη το ΤΑΙΠΕΔ.

editor

Ανοίγει τις πύλες του το Δημοτικό Κολυμβητήριο Φερών

editor
01/06/2023 9:12