19 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Παραλαβή γραφείου για την στέγαση του Παραστήματος ΑμεΑ Διδυμοτείχου

Μια νέα σελίδα για το Αναπηρικό κίνημα τόσο στο Διδυμότειχο όσο και σε όλο τον νομό άνοιξε την Τετάρτη 31 Αυγούστου με την παραχώρηση και λειτουργία γραφείου του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Νομού Έβρου Παράρτημα Διδυμοτείχου, που θα στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Το πρώτο βήμα από τα 1000 βήματα του ταξιδίου έγινε και είναι ελπιδοφόρο.

Στην συνέχεια τούτο που αποτελεί και το βασικό στοίχημα είναι η οργάνωση, η συμμέτοχη των συμπολιτών μας ΑΜΕΑ και η ενημέρωση τους για τα δικαιώματα τους.

“Στόχος μας ως ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΕΒΡΟΥ σε συνεργασία με τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ είναι να κάνουμε ευκολότερη την καθημερινότητα των ΑΜΕΑ του Διδυμοτείχου και της περιφέρειας. Ευχαριστούμε τον Δήμο Διδυμοτείχου για την παραχώρηση της αίθουσας και προσβλέπουμε στην αγαστή συνεργασία για την μεταμόρφωση του Δήμου σε φιλικότερη προς τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, καθώς και σε όλους που συμβάλλουν στο εγχείρημα”.

Ο πρόεδρος κ. Ευθυμιάδης Κων/νος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο προσφέροντας του ευχαριστήρια επιστολή η οποία θα αναγνωστεί κατά την διάρκεια του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου.

Τέλος, ο Δήμαρχος κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου δέχτηκε με μεγάλη χαρά την παραπάνω επιστολή την οποία θα μεταβιβάσει προφορικά σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και εξέφρασε παράλληλα τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο στον ίδιο τον πρόεδρο όσο και στα μέλη του συλλόγου για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά και την επιμονή που επιδίδουν σε τόσο ευαίσθητα κοινωνικά θέματα.

Υ.Γ «Πιστεύω ακράδαντα ότι η χειρότερη αναπηρία είναι η κακή συμπεριφορά» Scott Hamilton

Για τον Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Για το Παράρτημα Διδυμοτείχου η επιτροπή

ΜΟΜΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΦΥΔΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Για τους Εθελοντές Ενεργούς Πολίτες

ΦΥΔΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Related posts

Επίδομα 600 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

admin

Αλεξανδρούπολη: Πρόγραμμα Παρακλήσεων Δεκαπενταυγούστου

editor

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Θα «σφραγίσουμε» τον Έβρο

admin
19/06/2024 15:58