9 Δεκεμβρίου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Δωρεάν rapid test και κατά τη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Πόλης

Ο Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, αποφάσισαν τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων για την πρόληψη της διασποράς της COVID-19, αλλά και την προστασία της δημόσιας υγείας, καθ’ όλη τη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Πόλης.

Δωρεάν rapid test θα διενεργούνται το διάστημα 3 με 10 Σεπτεμβρίου 2022, στην είσοδο της Παλιάς Πόλης από την οδό Δημάρχου Φιλίππου Αμοιρίδη, τις ώρες 18:00 με 23:30. Παράλληλα, συνεχίζονται κανονικά οι μαζικές δειγματοληψίες την ερχόμενη εβδομάδα.

Από τη Δεύτερα 5 έως το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022, οι συμπολίτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να προσέρχονται καθημερινά, στο ISO BOX (πρώην ΙΚΑ), από τις 8:00 έως τις 14:00. Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τον προσωπικό Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και να έχουν απαραίτητα, την αστυνομική τους ταυτότητα.

Προϋποθέσεις για τον έλεγχο ανηλίκων είναι η παρουσία ενός από τους γονείς/κηδεμόνες -διαφορετικά, θα πρέπει να επιδεικνύουν υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα είτε από την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη (gov.gr) είτε χειρόγραφη επικυρωμένη δήλωση.

Υπενθυμίζεται, ότι δικαίωμα για δωρεάν τεστ στις δημόσιες δομές διάγνωσης covid-19 έχουν όλοι οι πολίτες, ενώ, σχετική βεβαίωση εκδίδεται μόνον για τους εμβολιασμένους.

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Ως τα τέλη Σεπτεμβρίου ανακοινώνει ο υπουργός Κ.Καραμανλής ημερομηνία δημοπράτησης της Ανατολικής Περιφερειακής Οδού

editor

Η εγκατάσταση σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ορεστιάδα στο επόμενο Δ.Σ

editor

Δωρεάν rapid test από 14 έως 19 Νοεμβρίου στον Δήμο Ξάνθης

editor
09/12/2022 7:05