28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Ξεκινάει σήμερα η καταβολή – Όλες οι πληρωμές μέχρι και 30 Αυγούστου

Ξεκινάει σήμερα η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου από τον e-ΕΦΚΑ και τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), με την διαδικασία να ολοκληρώνεται την Τρίτη (30/8).

Συγκεκριμένα, σήμερα αναμένεται να πιστωθούν συνολικά 39 εκατ. ευρώ σε 189.000 δικαιούχους των επικουρικών συντάξεων για το μήνα Σεπτέμβριο.

Οι υπόλοιπες ημερομηνίες καταβολής συντάξεων

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Λοιπές τακτικές πληρωμές

17 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 730 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.
Την επόμενη εβδομάδα, θα καταβληθούν επίσης 13,5 εκατ. ευρώ σε 46.715 δικαιούχους για παροχές σε χρήμα (επιδόματα μητρότητας, κυοφορίας, ασθενείας, ατυχήματος, έξοδα κηδείας).
10.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 20 δικαιούχους για κληρονομικές παροχές επικουρικής σύνταξης.

Related posts

Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι του Αγίου Κυπριανού στην Αλεξανδρούπολη

editor

Κορωνοϊός: Κατέληξε ασθενής που νοσηλευόταν στο ΠΓΝΑ

admin

Απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση του Έβρου

editor
28/03/2024 13:40