19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle Κοινωνία

Ξύλο σε συναυλία του Νίκου Κουρκούλη στην Καβάλα – Διέκοψε για λίγη ώρα το live o τραγουδιστής

Ο Νίκος Κουρκούλης διέκοψε την συναυλία του στις Ελευθερές Καβάλας, όπου τραγουδούσε, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, καθώς έγινε αντιληπτό ένα επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η συναυλία του Νίκου Κουρκούλη στην Καβάλα, η οποία μάζεψε πάνω από 1.500 άτομα κυλούσε ομαλά, με την ευχάριστη διάθεση και τον χορό να πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα. Όμως κάποια στιγμή, οι φωνές και η αναστάτωση στην εξέδρα τον έκαναν να διακόψει το live.

Αιτία το επεισόδιο ανάμεσα σε έναν Βούλγαρο θεατή που άρχισε να σπρώχνει τα τραπέζια και τις καρέκλες για να ανέβει στην πίστα και σε έναν άντρα που αποδείχθηκε γνώστης πολεμικών τεχνών. Ο τελευταίος τον γρονθοκόπησε και προς στιγμήν απειλήθηκε σύρραξη, καθώς στο επεισόδιο πήγαν να εμπλακούν και μέλη από τις δύο παρέες.

Πώς έγινε το περιστατικό στην Καβάλα

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα αφορμή για τον καβγά αποτέλεσε η απόφαση ενός Βούλγαρου, περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα, να ανέβει στη σκηνή για να χορέψει. Τα τραπέζια και οι καρέκλες, όμως, που βρίσκονταν μπροστά του φαίνεται ότι εμπόδιζαν την πρόσβασή του στην πίστα με αποτέλεσμα ο ίδιος να αρχίσει να χτυπάει έναν άλλο θαμώνα.

Αυτό που δεν ήξερε ο Βούλγαρος ήταν ότι ο νεαρός τον οποίο φέρεται να χτύπησε ήταν γνώστης πολεμικών τεχνών. Κατά τις πληροφορίες ο νεαρός γρονθοκόπησε τον Βούλγαρο με αποτέλεσμα η παρέα του να αντιδράσει και ο καβγάς να γενικευτεί.

Όταν ο Νίκος Κουρκούλης είδε τι συνέβαινε διέκοψε τη συναυλία, με υπαλλήλους του δήμου Παγγαίου να παρεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα όπως και τελικά συνέβη λίγη ώρα αργότερα. Η συναυλία συνεχίστηκε και τα όσα έγιναν προκάλεσαν συζητήσεις στην Καβάλα και όχι μόνο.

Δείτε βίντεο από τη συναυλία του Νίκου Κουρκούλη:

Related posts

Ανανεωθείτε στο Chic Beauty της Γλυφάδας

editor

Ετοιμάζεται να ξεκινήσει δρομολόγια το ΣΑΟΣ ΙΙ

admin

Αλεξανδρούπολη: Κατέληξε 29χρονη, μητέρα τριών παιδιών – Πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της καταγγέλλουν οι γονείς της

editor
19/04/2024 11:55