4 Δεκεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Η 17η Γιορτή Μελισσοκόμων και Οικοτεχνών Έβρου θα πραγματοποιηθεί στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης

Για 17η χρονιά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου διοργανώνει τη «Γιορτή Μελισσοκόμων & Οικοτεχνών Έβρου» σε συνεργασία με Συλλόγους μελισσοκόμων και οικοτεχνών της Περιφέρειας, από την Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 στην Αλεξανδρούπολη, στη Λεωφόρο Βασιλέως Αλεξάνδρου, έναντι της Μεραρχίας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ιδιαίτερης ποιότητας εβρίτικα προϊόντα ντόπιων μελισσοκόμων, παραγωγών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, οικοτεχνών, και να συνομιλήσουν με τους παραγωγούς για τη διαδικασία παραγωγής και τυποποίησης.

Η έναρξη της 17ης Γιορτής Μελισσοκόμων & Οικοτεχνών Έβρου, με χαιρετισμούς εκπροσώπων φορέων, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 στις 20:30.

Related posts

Υπουργός Άμυνας: Επίδομα & αποζημίωση καταβάλλονται στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που επιχειρούν στον Έβρο και τα νησιά του Αιγαίου

editor

Η πρώτη ολοκληρωμένη μεσοθεραπεία με φυσικό τρόπο ήρθε και στην Αλεξανδρούπολη!

editor

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Προηγείται ο Σταύρος Σταυράκογλου

editor
04/12/2023 1:38