1 Φεβρουαρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης: Διανομή δεμάτων από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ και τον ΜΑΣΟΥΤΗ

Συνεχίστηκε για το μήνα Ιούλιο από την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως η διανομή δεμάτων με τρόφιμα και οικιακά είδη σε 100 οικογένειες άπορες οικογένειες της εκκλησιαστικής περιφερείας μας.

Τα δέματα αυτά προετοιμάσθηκαν με την φροντίδα και επιμέλεια του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ». Κατά την διανομή των δεμάτων από τους ιερείς των ενοριών τηρήθηκαν τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος ευχαριστεί δημοσίως για την συνεργασία τα Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ». και εύχεται η Παναγία να ευλογεί τις φιλανθρωπικές δράσεις τους.

Ιδιαίτερα δε επισημαίνει το συνεχές, ανύστακτο και έμπρακτο ενδιαφέρον του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου για την ευαίσθητη και ακριτική περιοχή μας που με την συμπαράσταση του Γενικού Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωστή Δήμτσα ενισχύουν διαρκώς το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως και τις πολυποίκιλες κοινωνικές της δράσεις της.

Related posts

Συνεχίζεται η κόντρα επιμελητηρίων ΑΜΘ – Περιφερειάρχη ΑΜΘ

editor

Διδυμότειχο: Ενθρονίστηκε χθες ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής

editor

Μεγάλη Τετάρτη: Είναι αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού

editor
01/02/2023 15:32