16 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Στη Ροδόπη μαζί με τον Κυρ. Μητσοτάκη ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης

O Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης συναντήθηκε με την Δημοτική Ομάδα του Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Αντώνη Γραβάνη.

Παραβρέθηκε, επίσης, μαζί με τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, στην ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση που διοργάνωσε η ΔΕΕΠ ΝΔ Ν. Ροδόπης στην οποία έδωσαν μαζικά το παρών στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ από όλο τον νομό.

Όλα αυτά, μετά την περιοδεία που πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον νομό Ροδόπης.

Κατά τη διάρκεια της Νομαρχιακής Συνέλευσης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης ανέφερε:

«Δεν είναι για μένα άλλη μια συνεδρίαση, είναι μια ξεχωριστή ημέρα η οποία κορυφώνεται με την παρουσία μας εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Γιάννη Τζαμπάζη και πάντοτε μέσα από την καρδιά μου για αυτή την πορεία τον Στέλιο Κονταδάκη, με τον οποίο και με τον Γενικό Διευθυντή της ΝΔ Γιάννη Μπρατάκο έχουμε δημιουργήσει μια αρραγή ομάδα στο κόμμα.

Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω την πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης Κωνσταντίνα Λεοντίδου και όλα τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής που είναι σήμερα εδώ, τους ανθρώπους των Επιμελητηρίων, τον Αντώνη Γραβάνη και όλα τα στελέχη της ΔΕΕΠ. Σήμερα είμαι πολύ περήφανος και πολύ συγκινημένος, γιατί βρίσκομαι στο «δεύτερό μου σπίτι» -μετά την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα- στην Κομοτηνή, την πόλη που σπούδασα, την πόλη που δημιούργησα σχέσεις ζωής- που γνώρισα τους καλύτερους φίλους και τη γυναίκα μου.

Συνόδευσα τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και σε αυτήν την γεμάτη και ουσιαστική ημέρα είδαμε ξανά αυτό που είδα κι εγώ από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ. Ότι η Ροδόπη και η Κομοτηνή είναι ένας τόπος μοναδικός, ένας τόπος συνύπαρξης και δημοκρατίας. Ένας τόπος ο οποίος έχει δώσει πολλά στη χώρα κι έχει να δώσει ακόμα περισσότερα. Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο είναι για μένα ένα Πανεπιστήμιο εθνικής σημασίας. Η συνύπαρξη Ελλήνων χριστιανών και μουσουλμάνων, των φοιτητών, όλων ημών που δεν είχαμε καταγωγή από την Κομοτηνή αλλά τώρα πια νιώθουμε έτσι, αντικατοπτρίζουν το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα των επόμενων δεκαετιών.

Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις το ψέμα και την προπαγάνδα, είναι δύσκολο εσύ να μιλάς θετικά και ενωτικά και οι άλλοι να μιλούν διχαστικά, αλλά εμείς δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε. Αυτό που θέλω εγώ, είναι, μέσα από την καρδιά μου, να ανταποδώσω όλα όσα έχω πάρει από αυτήν την πόλη, όλα όσα έχω πάρει από τους ανθρώπους της Κομοτηνής: τις εμπειρίες, τις γνώσεις, την αγάπη και από όπου βρίσκομαι να βοηθήσω τους ανθρώπους αυτούς.

Σε λίγους μήνες όπως είπε ο Πρωθυπουργός προς το τέλος της τετραετίας, συνεπής στον λόγο του όπως σε όλα μέχρι σήμερα αλλά και πάντα, θα γίνουν οι σημαντικότερες εκλογές για τη δική μας τη γενιά, αλλά και τις επόμενες. Και σε αυτές τις εκλογές δεν θα κριθεί το μέλλον της επόμενης τετραετίας, αλλά θα κριθεί το δικό μας μέλλον και το μέλλον των παιδιών μας.Τα χρόνια που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η καλύτερη απόδειξη ότι για πολλές δεκαετίες ζούσανε μία αυταπάτη, ένα ψέμα. Και προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο ότι αυτό το ψέμα είναι αλήθεια. Και εάν δεν υπήρχαν οι κρίσεις που ζούμε τα τελευταία τρία χρόνια, δε θα είχαν κανέναν λόγο πολιτικής επιβίωσης.

Όμως όπως είπα και πριν σε μια πολύ ξεχωριστή συγκέντρωση που κάναμε με την Δημοτική Ομάδα μας, την ομάδα του Αντώνη Γραβάνη, δυστυχώς για την χώρα, δυστυχώς για τον ελληνικό λαό, ο πολιτικός χώρος στον οποίο ανήκει η Αξ. Αντιπολίτευση, επιβιώνει μόνο μέσα από κρίσεις. Το ’χει πει κιόλας κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και το ‘χουν πει πάρα πολλές φορές, ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ οι κρίσεις είναι ευκαιρίες.

Εμείς λοιπόν αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι: πρώτον, να μην κουνάμε το δάχτυλο, αλλά να καταγράφουμε τα προβλήματα κάθε περιοχής.Αυτό κάνουμε με τον Στέλιο Κονταδάκη, αυτό κάνει και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Κάθε εβδομάδα είμαστε σε έναν τουλάχιστον νομό της ελληνικής περιφέρειας και σε έναν Δήμο της Αττικής. Και το δεύτερο είναι με σεμνότητα αλλά και υπερηφάνεια να προβάλλουμε το κυβερνητικό έργο.

Αν κάτσει κανείς και δει, πρώτα εμείς που ανήκουμε στη Νέα Δημοκρατία, τι έχει γίνει αυτά τα τρία χρόνια στην οικονομία, στις επενδύσεις, στην ψηφιακή πολιτική, στο διεθνές στερέωμα, στα δημόσια έργα, στον πρωτογενή τομέα, στην υγεία, στην παιδεία, πόσοι διορισμοί έγιναν, αν δει τα πάντα αναλυτικά, εάν δει τι λέγαμε προεκλογικά, αν δει τους δείκτες ευημερίας και όχι άψυχα νούμερα και τα παρουσιάσει στους Έλληνες πολίτες και αντιστοίχως τους μιλήσει για τις κρίσεις και το πώς τις αντιμετώπισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε σύγκριση με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες, με λίγα λόγια εάν ακούσει ο κόσμος την αλήθεια, δεν υπάρχει κανένας φόβος για τις επόμενες εκλογές.

Ο στόχος είναι να ξεπεράσουμε το 2019 και αυτό δεν είναι υπεροψία. Όταν εκλέγεσαι με ένα πρόγραμμα και το εφαρμόζεις ενώ παράλληλα διαχειρίζεσαι όλες τις κρίσεις, δικαιούσαι να ζητάς ακόμα πιο ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό. Επειδή σήμερα είδα και κάποια από τα παιδιά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θέλω να πω, πως η ιστορία της Κομοτηνής και η δική μου και άλλων παιδιών είναι η ζωντανότερη απόδειξη ότι δεν μπορούμε και δεν πρέπει να βάζουμε φρένο στα όνειρα κανενός.

Να βάζουμε στόχους, πετυχαίνουμε νίκες όλοι μαζί, κάνουμε λάθη και αυτή η πορεία ξεκίνησε από την Κομοτηνή και συνεχίστηκε. Τα μαθήματα που πήραμε είναι μαθήματα ζωής. Και θέλουμε και άλλα νέα παιδιά να βγουν μπροστά και να ζήσουν το δικό τους ταξίδι».

Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην επίσκεψη

Παρόντες καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης ήταν ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστος Μέτιος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης Γιάννης Τζαμπάζης, ο Πρόεδρος Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Κομοτηνής Αντώνης Γραβάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχμέτ Ιμπράμ, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιάννης Βεζυργιαννίδης, ο πολιτευτής Ροδόπης Κατραντζή Μουσταφά, η πρόεδρος ΝΕ ΟΝΝΕΔ Ροδόπης, Κωνσταντίνα Λεοντίδου, ο Πρόεδρος ΤΕΕ Θράκης Δημήτρης Λουρίκας, η Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Ροδόπης Κική Κωνσταντινίδου, ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ανέστης Βαφειάδης, ο Πρόεδρος Διεπαγγελματικής Βάμβακος Ελλάδος Νίκος Κουρκούτας και ο Τομεάρχης Οργανωτικού Βορείου Ελλάδος Γιώργος Λυμπηρίδης.

Related posts

Χαμός στους νέους πεζόδρομους της Αλεξανδρούπολης, στη βραδιά Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής

editor

Περιφέρεια Αττικής: Τι δείχνει η πρώτη μέτρηση για τον Πατούλη και τον Ιωακειμίδη

editor

Αλεξανδρούπολη: Η επίσκεψη και οι συναντήσεις της Γιάννας Αγελλοπούλου-Δασκαλάκη με δήμαρχο και θεσμικούς

editor
16/04/2024 23:12