24 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Δυο αποφάσεις που στρέφονται εναντίον της Σαμοθράκης πήρε ο Τ. Τοψίδης

Η παράταξη του επικεφαλής της αντιπολίτευσης και Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου Τάκη Τοψίδη “Περιφερειακή Σύνθεση” ψήφισε εναντίον της διεξαγωγής του “Δημοσιογραφικού Συνεδρίου Σαμοθράκης” που θα ξαναπραγματοποιηθεί μετά από 14 χρόνια, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο νησί. Οι Καβαλιώτες σύμβουλοι του Θόδωρος Μαρκόπουλος και Αλέξανδρος Ιωσηφίδης κατά την ψηφοφορία στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ για έγκριση της διοργάνωσης και της εξειδίκευσης των δαπανών που θα καλύψει η Περιφέρεια ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ. Είναι προφανές ότι δεν το έκαναν από μόνοι τους, αλλά σε συνεννόηση με τον κ.Τοψίδη, ο οποίος άφησε ασχολίαστη αυτή την “εχθρική” στάση κατά της Σαμοθράκης.

Εκτός από αυτό ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου προσωπικά, δεν ψήφισε επίσης την περασμένη Δευτέρα στο περιφερειακό συμβούλιο τη “Νίκη της Σαμοθράκης” για νέο λογότυπο της Περιφέρειας ΑΜΘ. Σε αντίθεση με τους όλους τους υπόλοιπους Εβρίτες συμβούλους από όλες τις περιφερειακές παρατάξεις, αλλά και κάποιους ακόμα και από την Καβάλα, όπως ο κ. Λυμπεράκης, οι οποίοι επέλεξαν το σύμβολο του νησιού του Έβρου. Ο Τάκης Τοψίδης όμως δεν ψήφισε υπέρ, ενεργώντας με… μικροπολιτική κουτοπονηριά, όταν ήταν ξεκάθαρο ότι η πλειοψηφία του περιφερειακού συμβουλίου τάχθηκε υπέρ της “Νίκης της Σαμοθράκης”.

. Οι θεσμικοί του νησιού γιατί έπαθαν τέτοια αφωνία σε αυτή την απαράδεκτη για τον τόπο τους τάση του κ.Τοψίδη;

Αυτοί που για το παραμικρό βγαίνουν και διαμαρτύρονται, που μαζεύουν υπογραφές ακόμα και για πιο επουσιώδη θέματα, γιατί είναι “εξαφανισμένοι”;

Της δημοτικής αρχής του Νίκου Γαλατούμου και όλων των Αντιδημάρχων και δημοτικών του συμβούλων
Της αντιπολίτευσης και του πρώην δημάρχου Θανάση Βίτσα
Του… λαλίστατου σε άλλες περιπτώσεις Αντιδημάρχου Τουρισμού Γιάννη Γλήνια, που είναι και μέλος στην διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου. Ξημερώματα πήγε στο μεθοριακό σταθμό της Νυμφαίας Ροδόπης να διαμαρτυρηθεί κατά της περιφερειακής αρχής. Τώρα όλα καλά ή μας ενδιαφέρουν μόνο οι… GOLDEN VISA;

Του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Φώτη Φωτεινού που παριστάνει και τον… ραδιοφωνικό αστέρα
Γνωστών επιχειρηματιών που σε άλλες περιπτώσεις… κόπτονται για το καλό του νησιού, αλλά τώρα με δυο ξεκάθαρα εχθρικές αποφάσεις του Τάκη Τοψίδη τους… αναζητεί η Νικολούλη.

Κανένα Μέσο μαζικής ενημέρωσης του Έβρου δεν ζήτησε από τον κ.Τοψίδη να εξηγήσει γιατί πήρε αυτές τις δυο αποφάσεις. Ενδεχομένως φοβούνται μην τους κάνει παρατήρηση ο υπεύθυνος Τύπου του Επιμελητηρίου Έβρου, Θανάσης Τσολάκης, ο οποίος νομιμοποιήθηκε πρόσφατα με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ.

Related posts

Ξάνθη: Εξιχνιάστηκαν 5 περιπτώσεις ληστειών και 1 περίπτωση κλοπής

editor

Νέες προσλήψεις γιατρών στο ΠΓΝΑ & στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου

editor

Μητσοτάκης: Ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας με τον φράχτη στον Έβρο

editor
24/04/2024 10:24