2 Δεκεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Δύο αεροσκάφη χωρητικότητας 3,5 τόνων νερού στην διάθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης υποδέχτηκε στο γραφείο του Τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, Αντιπύραρχο Κωνσταντίνο Κουκουλομάτη, με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πυροσβεστικής υπηρεσίας τόσο στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών κατά τους θερινούς μήνες αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όπου και όταν χρήζει ανάγκης.

Ανακοινώθηκε η παρουσία δύο αεροσκαφών χωρητικότητας 3,5 τόνων νερού που φιλοξενούνται στον αερολιμένα ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ και τα οποία είναι σε θέση να συνδράμουν άμεσα σε περίπτωση εκδήλωση πυρκαγιάς στην περιοχή μας, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε στο αναβαθμισμένο εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο στις Φέρες, στη σπουδαιότητα της παρουσίας του καθώς και στην ανάγκη μετατροπής του σε μόνιμο κλιμάκιο Πυροσβεστών.

Related posts

Γ. Γεωργαντάς: Μέχρι τα τέλη Μαΐου θα δοθούν οι προκαταβολές για τις αποζημιώσεις των πληγέντων αγροτών από τον παγετό του Ιανουαρίου

editor

Τρία κρούσματα του ιού του δυτικού Νείλου στην ΑΜΘ

editor

ΔΕΔΑ: Ξεκινά η διανομή βιομεθανίου στους καταναλωτές με αφετηρία την Περιφέρεια ΑΜΘ

editor
02/12/2023 17:29