6 Ιουλίου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Συλλήψεις τεσσάρων διακινητών μεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου συνελήφθησαν ένας αλλοδαπός και δύο Έλληνες διακινητές μεταναστών στη Ροδόπη και την Αλεξανδρούπολη.

Οι ημεδαποί δράστες φέρονται να παρέδωσαν σε αλλοδαπό διακινητή το όχημα για τη μεταφορά πέντε παράνομα εισερχομένων στη χώρα μεταναστών, προτού οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συλλάβουν τους τρεις άνδρες. Σύμφωνα με τις αρχές, οι δύο ημεδαποί λειτουργούσαν και ως προπομποί για την αποφυγή αστυνομικού ελέγχου.

Αλλοδαπός διακινητής συνελήφθη χθες το μεσημέρι και στον οικισμό Σώστη Ροδόπης από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Ο διακινητής, ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε συνολικά έξι μετανάστες που στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς για να ακινητοποιήσει τελικά το όχημα σε μία απέλπιδα προσπάθεια να διαφύγει της σύλληψης πεζός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι οδηγοί διακινητές, οι οποίοι θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Related posts

Παρατείνεται έως 15 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων από τους επιστήμονες για τα 600 ευρώ

editor

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 23χρονου αλλοδαπού για κλοπή

admin

Πυροσβεστική: Νέα προκήρυξη για 1.300 θέσεις

admin
06/07/2022 12:47