19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Απόπειρα ληστείας με πυροβολισμό

Μετά από διερεύνηση και διασταύρωση των πληροφοριών από αστυνομικές πηγές, δεν πρόκειται για απόπειρα ληστείας σε ψιλικατζίδικο αλλά σε χώρο επί της οδού Καρτάλη και πιο συγκεκριμένα πίσω από το ραδιοφωνικό σταθμό heat radio.

Ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε τους 2 επίδοξους ληστές και αφού πυροβόλησε με την καραμπίνα στον αέρα του καταδίωξε.

Όλα έγιναν μπροστά στο 5ο γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης και σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες, ο θύτης κυνήγησε με μανία τους δράστες όπου και κατάφερε να πιάσει τον έναν εκ των δύο μπροστά στην οδό Καρτάλη.

Νωρίτερα ένα ΙΧ αυτοκίνητο παρέλαβε τον πρώτο δράστη και αμέσως μετά και τον δεύτερο ο οποίος μάλιστα διαπληκτίζονταν στη μέση του δρόμου με τον θύτη. Οι τρεις άντρες (ο οδηγός και οι δύο φερόμενοι ληστές) εξαφανίστηκαν και αναζητούνται.

Πριν από λίγη ώρα ανατολικά της Αλεξανδρούπολης, έγινε απόπειρα ληστείας με πυροβολισμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του e-evros.gr, πρόκειται για άτομο που αποπειράθηκε να ληστέψει κατάστημα ψιλικών την ανατολική πλευρά της πόλης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπήρξε και πυροβολισμός από τον ιδιοκτήτη ακόμη όμως δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι από καραμπίνα ή από πιστόλι χειρός.

Προς το παρόν οι πληροφορίες είναι πολύ περιορισμένες και σύντομα θα αναφέρουμε τις λεπτομέρειες ενώ δεν έχει συλληφθεί κανένας δράστης.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας προκειμένου να διαλευκανθεί το έγκλημα.

Related posts

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Ν. Τσαλικίδη με τον Διοικητή ΠΥ Ροδόπης Κ. Παπάζογλου για πρόληψη κινδύνων λόγω της θερμικής έξαρσης

editor

Μαθητές της Σαμοθράκης έκαναν περήφανο το νησί με την διάκριση τους!

editor

16 μήνες παράταση πήρε το έργο του Δημοτικού σφαγείου στις Φέρες

editor
19/04/2024 22:04