7 Ιουνίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Καβάλα: Γιος ξυλοκόπησε άγρια τη μητέρα του και την κλείδωσε στο σπίτι

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε σε άνδρα που το 2018 ξυλοκόπησε τη μητέρα του, μετά από καβγά, στην Καβάλα.

Μάλιστα, ο άνδρας, αφού ξυλοκόπησε άγρια τη μητέρα του την εγκατέλειψε, με βαριά τραύματα σε διαμέρισμα στο κέντρο της Καβάλας όπου και την κλείδωσε.

Αφορμή για τον καβγά ένα διαμέρισμα, το διαμέρισμα μέσα στο οποίο την χτύπησε και την εγκατέλειψε. Το διαμέρισμα ήταν στο όνομα της μητέρας, ωστόσο, ο κατηγορούμενος το νοίκιαζε και έπαιρνε το ενοίκιο. Όταν το διαμέρισμα άδειασε η μητέρα πήγε να το αναλάβει και κάλεσε τεχνικούς για να αποκαταστήσουν τις ζημιές. Στο σημείο εκείνο εμφανίστηκε ο γιος της, ξεκίνησε καβγάς και κατέληξε με τον άνδρα να χτυπάει άσχημα την μητέρα του.

Ακολούθως ο άνδρας εξαφανίστηκε αφήνοντας την μητέρα του χτυπημένη στο σπίτι. Η γυναίκα κάλεσε τον άλλο της γιο ο οποίος έσπευσε με κλειδαρά για να μπορέσει να την βγάλει και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρωινή, μάλιστα, στο δικαστήριο αποκαλύφθηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια ο γιος δεν έχει ζητήσει συγγνώμη από την μητέρα του.

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Ανοιχτή τις Κυριακές θα είναι η παραλιακή – Διόρθωσε την λανθασμένη απόφαση ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης

editor

Αλεξανδρούπολη: Γιορτάζει ο Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέα

editor

Eπίθεση με μπογιές και καπνογόνα στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη

admin
07/06/2023 8:36