24 Σεπτεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο στις βουλευτικές εκλογές

Σύμφωνα με πληροφορίες του gatzoli.gr από Έγκυρη πηγή της Πειραιώς κλειδώνει η υποψηφιότητα για τις βουλευτικές εκλογές της Κατερίνα Καραμήτσου-Γιαννέλου, πρώην Αντιδημάρχου Παιδείας, Τουρισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου Σαμοθράκης.

Η δημοτική σύμβουλος της δημοτικής παράταξης του δημάρχου Νίκου Γαλατούμου, η οποία διετέλεσε Αντιδήμαρχος ενώ είναι και μέλος στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος, μετέβη στην Αθήνα μαζί με τον κ. Γαλατούμο και επισκέφτηκε το Μέγαρο Μαξίμου όπου συζήτησε με συνεργάτες του Πρωθυπουργού την υποψηφιότητα της με το κυβερνών κόμμα στο νομό Έβρου.

Όπως είναι γνωστό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την Σαμοθράκη, αφού μετά την επίσκεψη του τον Οκτώβριο του 2020, έχει προχωρήσει η επίλυση αρκετών θεμάτων που του είχαν τεθεί τότε από την δημοτική αρχή του Νίκου Γαλατούμου και τους κατοίκους. Γι’αυτό και η υποψηφιότητα της Κατερίνας Καραμήτσου-Γιαννέλου, θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην πολιτική σκηνή, λαμβάνοντας υποψιν όλα τα παραπάνω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακούγονται ονόματα δύο αιρετών για την υποψηφιότητά βουλευτή της νέας Δημοκρατίας στον Έβρο, δύο αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης, ένας από τον Έβρο και ένας από την Αθήνα, και αρκετές είναι οι πιθανότητες ο ένας εξ’αυτών να είναι η κ. Καραμήτσου-Γιαννέλου. Σε περίπτωση που εκλεγεί, για πρώτη φορά θα υπάρχει υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. από το νησί της Σαμοθράκης. Η κ. Καραμήτσου-Γιαννέλου είναι παντρεμένη και μένει μόνιμα με τον σύζυγο και τον μικρό γιο τους στο νησί, οι γονείς της κατάγονται από τον υπόλοιπο νομό Έβρου.

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Επίσκεψη στην Πτολεμαίδα για αξιοποίηση της εμπειρίας στην τηλεθέρμανση, πραγματοποίησε η Αντιδήμαρχος Ελένη Ιντζεπελίδου

editor

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

editor

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 3 Αυγούστου με αφορμή τη Λευκή Νύχτα

editor
24/09/2023 20:19