19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Sports Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αγώνες Βουνού: Συγχαρητήριο Δημάρχου Ξάνθης

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στον Αγώνα Βουνού Ξάνθης «Godzilla Xanthi Trail», σημειώνει τα εξής:

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά και εγκάρδια συγχαρητήριά μου στον ΑΠΣ Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners» για την άρτια διοργάνωση του Αγώνα Βουνού Ξάνθης «Godzilla Xanthi Trail», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 22 Μαΐου στην περιοχή Λιβάδι.

Ο Δήμος Ξάνθης στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειες των τοπικών δυνάμεων που έχουν ως στόχο να αφυπνίσουν να δραστηριοποιήσουν και να ψυχαγωγήσουν τους πολίτες -στόχος σημαντικός και απολύτως αναγκαίος- ιδίως το τελευταίο διάστημα, όπου οι κοινωνίες επιστρέφουν, μετά από δυόμιση χρόνια «καταχνιάς», στις «φωτεινές», κανονικές συνθήκες.

Συγχαίρω, ιδιαίτερα, τις αθλήτριες και τους αθλητές που την Κυριακή βγήκαν νικητές σε αυτούς τους συγκλονιστικούς αγώνες.

Αλλά και σε όσους συμμετείχαν.

Γιατί όλοι, έτρεξαν με την ψυχή τους!»

Ο Δήμαρχος Ξάνθης
Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης

Related posts

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αποσκοπώντας στην εξασφάλιση της δυνατότητας πρόσβασης στη διαδικτυακή τάξη για τους μαθητές του Δήμου συγκρότησε Επιτροπή

admin

Ταινίες μικρού μήκους στο Κουκουλόσπιτο στο Σουφλί

editor

Ψάχνεται για καυγά ο Αναγνωστόπουλος στη φυλακή, για το επίθετο της μικρής Λυδίας

editor
19/04/2024 17:06