9 Αυγούστου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Ξεκίνησε την διήμερη επίσκεψή της στον Έβρο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου – Έφτασε στην Αλεξανδρούπολη

Στη Αλεξανδρούπολη έφτασε πριν από λίγο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τη διήμερη επίσκεψη στο νομό Έβρου και ήδη βρίσκεται καθ’ οδόν για το χωριό Φτελιά Ορεστιάδας, πρώτο σταθμό του επίσημου προγράμματος της.

Το Προεδρικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” όπου είχε στρωθεί το κόκκινο χαλί και την υποδέχθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμος, ο Αερολιμενάρχης Στέλιος Ζαντανίδης και ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης.

Η κ.Σακελλαροπούλου περιηγήθηκε για λίγο στην έκθεση Φωτογραφίας για τη βία κατά των γυναικών που φιλοξενείται στον κρατικό αερολιμένα Αλεξανδρούπολης. Στη συνέχεια βρέθηκε για λίγα λεπτά στον χώρο των VIP και συζήτησε με τους θεσμικούς της περιοχής του Έβρου που την υποδέχθηκαν, ενώ αμέσως μετά αναχώρησε για την Ορεστιάδα και συγκεκριμένα το χωριό Φτελιά, πρώτο σταθμό της επίσκεψης της.

Σήμερα θα βρεθεί επίσης σε Διδυμότειχο και Σουφλί, όπου και θα διανυκτερεύσει και αύριο Μεγάλη Παρασκευή μετά το Μικρό και Μεγάλο Δέρειο όπου και θα βρεεί, θα μεταβεί στην Ροδόπη για συνέχιση της επίσκεψης στην Θράκη.

Related posts

Τιμητική – μουσική εκδήλωση με τίτλο: «Εορτάζοντας τη Μάνα» στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

editor

Κορωνοϊός: Δεν θα μεταδοθεί το διάγγελμα Μητσοτάκη λόγω του σεισμού

editor

Σιδηροδρομική γραμμή Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη: Όσο το δυνατόν πιο ταχεία υλοποίηση του έργου

editor
09/08/2022 8:20