18 Αυγούστου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Εγκαίνια δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΔΕΔΑ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

Σειρά δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης υλοποίησε η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) στις πόλεις της Καβάλας, της Δράμας, της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Ειδικότερα, η ΔΕΔΑ προχώρησε σε δωρεά 12 σύγχρονων νοσοκομειακών κλινών με πρόσθετο εξοπλισμό στην Ωτορινολαρυγγική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ), υλοποιώντας επίσης εργασίες ανακαίνισης της Κλινικής.

Παράλληλα, η ΔΕΔΑ ολοκλήρωσε την πλήρη κατασκευή δύο παιδικών χαρών στη Δράμα και την Ξάνθη οι οποίες διαθέτουν πιστοποιημένο σύγχρονο εξοπλισμό και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Επίσης, η εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία πρότυπου αθλητικού χώρου με όργανα υπαίθριας εκγύμνασης στο πάρκο Φαλήρου στην Καβάλα.

Τα εγκαίνια των παραπάνω δράσεων θα πραγματοποιηθούν, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΔΑ, Μάριου Τσάκα, την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 στην Καβάλα και τη Δράμα και την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 στην Ξάνθη και την Αλεξανδρούπολη.

Τις εκδηλώσεις θα τιμήσουν με την παρουσία τους ανώτατα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης α΄και β΄βαθμού, καθώς και εκπρόσωποι του ιατρικού κόσμου και της εκκλησιαστικής ζωής της περιοχής.

Related posts

Με 130.000 ευρώ θα ενισχυθεί ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για το καταφύγιο των αδέσποτων ζώων

editor

Δύο θερμαινόμενες αίθουσες ανοίγει ο δήμος Αλεξανδρούπολης για την προστασία των πολιτών από το κρύο

editor

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες που προσπάθησαν να πουλήσουν αρχαίο αγαλματίδιο

editor
18/08/2022 8:22