5 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Στελέχη της Διπλωματικής Ακαδημίας στο Διδυμότειχο

Την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου επισκέφθηκε η Ακαδημία Υποψηφίων Διπλωμάτων του Υπουργείου Εξωτερικών, την Πέμπτη, 7 του μηνός Μαρτίου ε.έ. Τα στελέχη της Ακαδημίας συνόδευαν η Διευθύντρια της Ακαδημίας Πρέσβειρα κα Νίκη Καμπά και ο Υποδιευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων κ. Αθανάσιος Παπαμάργαρης.

Τους υποψήφιους διπλωμάτες υποδέχθηκε στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός ο οποίος αφού τους καλωσόρισε τους μίλησε για την ιδιαιτερότητα της περιοχής, για την ιστορία του τόπου, για το έργο της Εκκλησίας και τις σχέσεις με την μουσουλμανική κοινότητα, εξαίροντας ότι μείζον πρόβλημα της περιοχής είναι το δημογραφικό. Ο Σεβασμιώτατος αφού συνεχάρη τους υπευθύνους του Προγράμματος προσέφερε σε έναν έκαστο πολυσέλιδο τόμο υπό τον τίτλο «Η συμβολή της Θράκης στους απελευθερωτικούς αγώνες» του Αποστόλου Ευθυμιάδη και το πόνημα του συντοπίτου μας Ιωάννου Σαρσάκη σχετικά με τον Άγιο Ιωάννη Βατάτζη.

Related posts

Απάντηση του Σταύρου Σταυράκογλου στην ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Ηλία Δαστερίδη περί “εξαφανισμένων” κάδων απορριμμάτων από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

editor

Βέροια: Γρονθοκόπησε διανομέα επειδή καθυστέρησε την παραγγελία την Τσικνοπέμπτη

editor

Σαμοθράκη: Rapid test σε Καμαριώτισσα και Θέρμα από Δευτέρα έως Παρασκευή όλο το καλοκαίρι

editor
05/03/2024 5:15