29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Συνάντηση του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξής

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης Γεώργιο Γεωργαντά.

Ο κ. Γεωργαντάς θα βρεθεί στον Έβρο, όπου θα είναι κεντρικός ομιλητής σε ημερίδα στην Ορεστιάδα που διοργανώνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δημητριακών Ορεστιάδας “Η Ενωση”.

Η ανακοίνωση του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης:

“Την Δευτέρα το απόγευμα έχουμε συνάντηση με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης , πέραν όλων των άλλων πολύ σοβαρών θεμάτων και προβλημάτων που θα συζητήσουμε πρωταρχικό αίτημα και απαίτηση μας θα είναι η δέσμευση του υπουργού για την έγκριση χρηματοδότησης από το μέτρο 4.3.1 των δυο προτάσεων που θα καταθέσει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης που αφορούν αρδευτικά έργα ύψους 2. 200.000 και 500.000 ευρώ αντίστοιχα για την κατασκευή και εκσυγχρονισμό του υπογείου αρδευτικού έργου Πέπλου -Κήπων ( 8.000 στρέμματα ) και τον εκσυχρονισμό του υπογείου αρδευτικού δικτύου και αντικατάστασης του μηχανολογικού εξοπλισμού της γεώτρησης στην τοποθεσία αχλάδι. ( είναι η γεώτρηση που τροφοδοτεί την δεξαμενή για την τροφοδοσία με νερό στης κτηνοτροφικές μονάδες )

Σε αυτόν τον αγώνα διεκδίκησης δεν είμαστε μόνοι μας έχουμε δίπλα μας τον αγροτικό κόσμο της περιοχής ,τον Δήμο Αλεξανδρούπολης την Περιφέρεια και τους τοπικούς βουλευτές μας !”

Related posts

Δήμος Σαμοθράκης: Ανακοίνωση για την προμήθεια καυσόξυλων

editor

Αναλαμβάνει τα ηνία της 12ης Μεραρχίας ο Υποστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος

editor

Από τις 4/11 οι προκαταβολές στους πληγέντες καλλιεργητές του Ν. Καβάλας

editor
29/03/2024 9:57