29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αντιστράτηγου ε.ο.θ. Εμμανουήλ Δασκαλάκη

Η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί για κάθε αστυνομικό μία δεύτερη οικογένεια.

Με το πέρας της 37ετούς υπηρεσιακής μου πορείας, κλείνει ένας παραγωγικός και δημιουργικός κύκλος ζωής, που μου προσέφερε έντονα συναισθήματα αλλά και στιγμές περηφάνιας.

Το έργο του αστυνομικού συνδέεται με την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και αισθάνομαι ότι αυτό το μεγαλειώδες συναίσθημα θα το κουβαλώ ως αποτύπωμα στο υπόλοιπο της νέας μου πορείας.

Προκειμένου να εκπληρώσω την αποστολή μου σε δύσκολες εποχές, άξιοι συνάδελφοι, ανεξαρτήτου βαθμίδας, με τίμησαν και με στήριξαν με τη συνεργασία τους.

Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ τον καθέναν ξεχωριστά και εύχομαι να συνεχίσουν το έργο τους με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη, ώστε οι κοινές αξίες και τα υψηλά ιδανικά που διακατέχουν το λειτούργημα του αστυνομικού να αποτελούν τη βάση για μία κοινωνία που αγαπά τον πολίτη.

Ευχαριστώ την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος που με εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια Αποχωρώντας από την Αστυνομική Ακαδημία, ως τελευταίο μου υπηρεσιακό σταθμό, έχω μόνο καλές αναμνήσεις και όμορφα συναισθήματα να κρατώ ως παρακαταθήκη.

Αφήνω την ενεργό δράση πλήρως ικανοποιημένος, υγιής και ελεύθερος. Εύχομαι σε όλες και όλους τους συναδέλφους υγεία, δύναμη και οικογενειακή ευτυχία!

Related posts

Σουφλί: Ανακοίνωση ΕΛ.Γ.Α. για δηλώσεις ζημιάς σε καλλιέργειες σιτηρών από την πλημμύρα του Ιανουαρίου έτους 2022

editor

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

editor

Ξεκίνησαν οι ασκήσεις «Ηνίοχος 22» και «Ωρίων 22»

editor
29/03/2024 1:33