29 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Στ. Καλαφάτης για 25η Μαρτίου: Παρά τις τεράστιες δυσκολίες της συγκυρίας, συνεχίζουμε στο δρόμο της ανάπτυξης, της δημιουργίας και της εθνικής περηφάνιας

«Όλοι μαζί, παρά τις τεράστιες δυσκολίες της συγκυρίας, συνεχίζουμε στο δρόμο της ανάπτυξης, της δημιουργίας και της εθνικής περηφάνιας», τονίζει ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, σε μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

«Η διπλή εορτή της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού βρίσκει τη Χώρα μας, όπως και ολόκληρη την Ευρώπη αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες, παγκόσμιες προκλήσεις. Αλλά και ενεργό συμπαραστάτη στη μαχόμενη Ουκρανία που αντιμετωπίζει εδώ και ένα μήνα τη ρωσική εισβολή. Συγκλονίζουν την καθεμιά και τον καθένα μας οι εικόνες της φρίκης, του θανάτου, της προσφυγιάς. Κι ακόμη πιο πολύ η Μαριούπολη που αναβιώνει σκηνές από το Μεσολόγγι, τα Ψαρά και τη Χίο», σημειώνει ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

«Σήμερα», συνεχίζει, «όλοι μαζί οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τιμούμε τους αγωνιστές του ’21 που σήκωσαν γενναία το λάβαρο της Επανάστασης και χάρισαν στην Πατρίδα μας την Ελευθερία. Τιμούμε τις αρχές, τις αξίες και ιδανικά που έρχονται από τα βάθη της ιστορίας μας και μπορούν να οδηγούν το Έθνος με ασφάλεια, σιγουριά και αυτοπεποίθηση στο μέλλον. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την Ελλάδα, που γίνεται πιο ισχυρή οικονομικά, γεωπολιτικά και στρατιωτικά. Και όλοι μαζί -παρά τις τεράστιες δυσκολίες της συγκυρίας, συνεχίζουμε στο δρόμο της ανάπτυξης, της δημιουργίας και της εθνικής περηφάνιας. Χρόνια Πολλά Ελλάδα. Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους».

Related posts

ΝΔ: Απορρίπτουμε την ντροπιαστική τροπολογία Κουντουρά, Κουρουμπλή και Δανέλλη

admin

To λειτουργικό πρόγραμμα των Ιερών Ναών της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης

editor

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου

editor
29/02/2024 4:21