20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Βραβείο Εξαιρετικής Γεύσης για το Λουκούμι Φερών

Εδώ και χρόνια τα λουκούμια των Φερών φημίζονται για την εξαιρετική τους γεύση και ποιότητα και πλέον απέκτησαν και το πρώτο τους βραβείο!

Συγκεκριμένα το Λουκούμι Φερών με ρόδι και μαστίχα της οικοτεχνίας Γιαννακίδη πήρε το ασημένιο βραβείο Εξαιρετικής Γεύσης από το θεσμό των Mediterranean Taste Awards 2022. Το Λουκούμι Φερών αξιολογήθηκε από κορυφαίους επιστήμονες τροφίμων και ειδικούς στη βιομηχανία τροφίμων, ποτών και γαστρονομίας και έτσι κατάφερε και απέσπασε το πρώτο του βραβείο.

Τα Mediterranean Taste Awards, αποτελούν ένα μοναδικό και αναγνωρισμένο θεσμό βράβευσης της ποιότητας και αναγνώρισης της επωνυμίας ειδικά για προϊόντα της Μεσογείου. Για την αξιολόγηση των προϊόντων που συμμετέχουν χρησιμοποιείται ένα σύνολο αμερόληπτων και αντικειμενικών κριτηρίων αναγνώρισης της ποιότητας των προϊόντων.

Η αξιολόγηση διεξάγεται μέσω μιας διαφανούς και αυστηρής διαδικασίας. Στόχος είναι να συμβάλλουν τα Mediterranean Taste Awards  στην προώθηση προϊόντων που εντάσσονται στη μεσογειακή διατροφή.

Related posts

Επιμελητήριο Έβρου: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην 87η ΔΕΘ

editor

Καιρός: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι από το μεσημέρι – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

editor

Χαμός με καταδιώξεις σε Εγνατία, κάθετο άξονα, συλλήψεις διακινητών και τραυματισμοί λαθρομεταναστών σε τροχαία

editor
20/04/2024 11:57