23 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης: Διανομή ειδών και τροφίμων για βρέφη σε εγκυμονούσες γυναίκες

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και και την Τράπεζα Eurobank διένειμαν σε 27 εγκυμονούσες γυναίκες της Επαρχίας μας «Baby Kits» με είδη και τρόφιμα για βρέφη, σύμφωνα το Πρόγραμμα «Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα, υλική υποστήριξη νεογεννήτων-βρεφικών πακέτων (Baby Kits)» που υλοποιείται στην ακριτική μας περιοχή. Πρόκειται για την Β’ φάση του προγράμματος για όσες αιτήσεις εγκρίθηκαν τον Οκτώβριο του 2021.

Η διανομή έγινε το Σάββατο 12 Μαρτίου στο Ανθίμειο Κέντρο από τον Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο, ο οποίος ευχήθηκε και ευλόγησε τις οικογένειες των δικαιούχων του προγράμματος. Επίσης, ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, τον Γενικό Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα και την Διοίκηση της Τραπέζης EUROBANK για την φροντίδα τους για την αντιμετώπιση του μεγάλου δημογραφικού προβλήματος που ταλανίζει την Θράκη και ολόκληρη τη Χώρα μας και που ολοένα γίνεται οξύτερο.

Το Πρόγραμμα συνεχίζεται με την Γ’ φάση του, καθώς συνεχίζεται η συλλογή αιτήσεων από τις εγκυμονούσες γυναίκες μέχρι τις 14 Μαρτίου στις ενορίες της Μητροπόλεώς μας.

Related posts

Έβρος: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με πλαστά πιστοποιητικά για Covid-19

editor

Δεν διαφέρει, ξεχωρίζει . . .

editor

Έβρος: Αυτά είναι τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών με το ΜέΡΑ25

admin
23/02/2024 11:12