19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης: Τηλεμαραθώνιος Αγάπης με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της διοργανώνει Τηλεμαραθώνιο Αγάπης με σκοπό την προβολή του έργου της Μητροπόλεως και την ενίσχυση του Κεντρικού και των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων, του Συσσιτίου Απόρων, καθώς και των δυο Ιδρυμάτων της, του Ιωακειμείου Γηροκομείου και του Σταυριδείου περιθάλψεως χρονίως πασχόντων, των οποίων η προσφορά στον εβρίτικο και θρακιώτικο λαό είναι τεράστια.

Ο Τηλεμαραθώνιος αυτός είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων μέσα στο 2022 και 2023 για τον εορτασμό του Ιωβηλαίου Έτους των 100 ετών από τη δημιουργία της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως που έγινε τον Νοέμβριο του 1922.

Ο Τηλεμαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 13 Μαρτίου 2022 από τις 6:00 το απόγευμα έως τις 9:00 το βράδυ.

Θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από τις τρεις τοπικές τηλεοράσεις ALFA Τηλεόραση, ΔΕΛΤΑ TV και THRAKI ΝΕΤ και θα τον παρουσιάσει ο έγκριτος δημοσιογράφος κ. Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Διαδικτυακά μπορείτε να τον παρακολουθήσετε από τα sites των προαναφερομένων τηλεοπτικών σταθμών καθώς και από το site της Ιεράς Μητροπόλεως www.imalex.gr

Στον Τηλεμαραθώνιο θα προβληθεί το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας μέσα από τους ανθρώπους που μοχθούν, εργάζονται ή διακονούν εθελοντικά, ώστε καθημερινά οι συμπατριώτες μας Θρακιώτες που έχουν βιοτικές ανάγκες να γίνονται αποδέκτες και να ωφελούνται από αυτό το έργο.

Ευχαριστούμε τους τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς της περιοχής μας που, προς τιμήν τους, ανταποκρίθηκαν ευχαρίστως στο κάλεσμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας για την ανάδειξη του φιλανθρωπικού κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Έλα μαζί μας!
Την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 στις 6:00 το απόγευμα.

Related posts

Ροδόπη: Τριήμερο Διεθνές Συνέδριο για τα 100 συν δύο χρόνια Ελεύθερης Κομοτηνής

editor

Μηταράκης: Οι διακινητές εργαλειοποιούν τις νησίδες γιατί δεν μπορούν να παραβιάσουν τον φράχτη του Έβρου

editor

Έφοδος της ΕΛΑΣ σε παράνομο μίνι καζίνο στη Θεσσαλονίκη

editor
19/04/2024 16:13