25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Πολιτική

Λαμπερή εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου Ανέστη Γερονικολάκη

Με μεγάλη επιτυχία και σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Ανέστη Γερονικολάκη, την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 στο bar restaurant “Μαντζάρου 3” στο Κολωνάκι.

Τα στυλό κατέβηκαν, τα πληκτρολόγια σταμάτησαν και ο Όμιλος Ανέστη Γερονικολάκη (εταιρείες AG CAPITAL & AG MEDIA) έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα σε ένα κλίμα γιορτής μεταξύ φίλων, συνεργατών, λαμπερών παρουσιών, δημοσιογράφων και εκπροσώπων της πολιτικής σκηνής, του επιχειρείν και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Σε εορταστική ατμόσφαιρα με κέφι, χιούμορ, ζωντανή μουσική, τραγούδι και γευστικό φαγητό, στήθηκαν τα πρώτα «πηγαδάκια» με θέμα τι άλλο; Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα κερδίσει το φλουρί!

Ανάμεσα στις παρουσίες που τίμησαν την εκδήλωση, ξεχώρισαν ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κ. Γεώργιος Δημόπουλος που εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Δασκαλάκης, ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής ΝΔ, κ. Βασίλης Οικονόμου, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, κ. Βαγγέλης Περρής, ο εκδότης κ. Νίκος Καραμανλής, ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΤΑΜ, κ. Σκιπίων Αποστολάκης, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της «ΝΕΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε», κ. Πέτρος Μαμαλάκης, ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού – Πολιτισμού της ΠΕΔΑ, κ. Πέτρος Πουλάκης, η λαμπερή ηθοποιός, κα Βάνα Μπάρμπα, ο δημοφιλέστατος παρασκηνιακός πολιτικός της Αθήνας, κ. Γιάννης Τσίγκος, η δημοτική σύμβουλος Αθήνας και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ κα Ρωξάνη Μπέη, η Πρόεδρος του “Ελληνικού Οργανισμού Περιβάλλοντος”, κα. Θέκλα Παρασκευούδη, ο τ.Πρύτανης του ΔΠΘ, κ. Κωνσταντίνος Σιμόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος, κα Μανίνα Ζαννή, ο Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Θανάσης Παπαθανάσης, ο Νομικός Σύμβουλος του Ομίλου Γερονικολάκη, κ. Στράτος Βαλτούδης, o γνωστός δικηγόρος κ. Νίκος Ανδρικόπουλος, ο επικοινωνιολόγος κ. Θανάσης Παπαμιχαήλ, οι επιχειρηματίες κ.Πέτρος Κατσόγιαννος και κ. Αλέξανδρος Κονόμης, οι επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες του bar restaurant «Μαντζάρου 3» κ. Βαγγέλης Πιττερός και Γιάννης Μαρτάτος κ.ά.

Ο πρόεδρος του Ομίλου, κ. Ανέστης Γερονικολάκης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, πέρα από ευχές για υγεία, δημιουργικότητα και έμπνευση για μια χρονιά αριστείας δήλωσε:

«Είναι για μένα, μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή σήμερα η παρουσία όλων σας. Είναι μια μέρα που μας φέρνει όλους κοντά για να γιορτάσουμε τις επιτυχίες του 2021 και να σχεδιάσουμε μαζί τις επόμενες επιτυχίες που έρχονται. Γιατί, σήμερα, εδώ, είμαστε η οικογένεια του Ομίλου “Ανέστης Γερονικολάκης”. Το να βρεθούμε μαζί ήταν μια αρχή, το να παραμείνουμε μαζί είναι μια πρόοδος, το να δουλέψουμε σαν οικογένεια είναι επιτυχία».

Κατόπιν έκοψε τη βασιλόπιτα πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του και ευχήθηκε μια χρονιά δημιουργική με υγεία, στόχους, επιτυχίες και κάθε ευτυχία. Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους για μια καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν ο σεφ του εστιατορίου!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό με στιγμιότυπα της λαμπερής εκδήλωσης:

 

 

Related posts

Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

editor

ΕΔΑ Αττικής: Έναρξη του νέου προγράμματος επιδότησης εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου

editor

Διδυμότειχο: Οι σταυροί που πήραν οι δημοτικοί σύμβουλοι

admin
25/04/2024 15:25