25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Κομοτηνή: Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του προγράμματος Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

Από την Τρίτη 15 έως και την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, από τις 08:30 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ., οι ωφελούμενοι του προγράμματος Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα προϊόντα που διατίθενται σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κομοτηνής.

Θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας. Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν: Νωπό προϊόν (κοτόπουλο), ακτινίδια, πιπεριές, γάλα μακράς διάρκειας, ρύζι, ελαιόλαδο, κονσέρβα τόνο, φασόλια, κριθαράκι, φακές, ρεβίθια, μπισκότα, σαμπουάν, υγρό πιάτων, υγρό σαπούνι χεριών, , υγρό πλυντηρίου για πλύσιμο ρούχων και αφρόλουτρο.

Το σημείο διανομής είναι: το Πολυλειτουργικό Κέντρο (Γρ. Μαρασλή 1) και οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά την ημέρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν.
Για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή είναι ηλικιωμένοι τα προϊόντα θα διανεμηθούν κατ’ οίκoν.

Οι δικαιούχοι κατά την προσέλευσή τους είναι αναγκαίο να προσκομίζουν:

α) Δελτίο Ταυτότητας και
β) Αίτηση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ).

Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει εξουσιοδότηση.
Για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων, συστήνεται η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

Related posts

Κορωνοϊός: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων

admin

Ο κομβικός ρόλος της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η ανοικοδόμηση του Έβρου στο επίκεντρο του συνεδρίου East Macedonia & Thrace Forum II

editor

Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις απάτης σε περιοχές της Δράμας και της Καβάλας

editor
25/04/2024 15:10