18 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Τ. Θεοδωρικάκος για δολοφονία Άλκη: Σεσημασμένοι οι 6 από τους 11 – Πρέπει να μπει τέλος στον χουλιγκανισμό

«Εν τω συνόλω είναι 11 οι συλλήψεις», είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος για τους συλληφθέντες στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επιβεβαίωσε πως είναι οκτώ οι χθεσινές συλλήψεις, συν ο 23χρονος Αλβανός που έχει συλληφθεί. «Εν τω συνόλω είναι 11 οι συλλήψεις. Οι 6 από αυτούς είναι σεσημασμένοι», είπε και έκανε λόγο «για μία αγέλη, για μία συμμορία που με απάνθρωπο τρόπο αφαίρεσαν τη ζωή ενός συνομηλίκου τους γιατί ήταν άλλη ομάδα».

Για τη διαφυγή υπόπτου στην Αλβανία ξεκαθάρισε πως «η Ελληνική Αστυνομία “ξέρει” και μπορεί να κάνει τη δουλειά της». Για τις καταγγελίες του συνηγόρου της οικογένειας του άτυχου Άλκη, Αλέξη Κούγια, για προσπάθεια συγκάλυψης, δήλωσε ότι «κάθε καταγγελία που είναι συγκεκριμένη και επώνυμη θα διερευνάται. Δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για συγκάλυψη, το αντίθετο συμβαίνει. Σε ελάχιστες ημέρες η Αστυνομία τούς έχει συλλάβει όλους».

Παράλληλα, σημείωσε ότι «η εισαγγελική Αρχή και η Αστυνομία έχουν ενεργήσει τάχιστα, ωστόσο και η Δικαιοσύνη να απονέμεται πάρα πολύ γρήγορα για να μην καθυστερούν οι δίκες». Όπως τόνισε, «πρέπει να μπει τέλος στον χουλιγκανισμό, οι σύνδεσμοι φιλάθλων που λειτουργούν παράνομα κλείνουν, ήδη η Αστυνομία έχει κάνει πάρα πολλές εφόδους και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και των ΚΑΕ θα πάρουν την ευθύνη των λεσχών-φίλων των ομάδων και δεν θα πρέπει να επιτρέπεται σε κανέναν να χρησιμοποιεί το όνομα μιας ομάδας για να κάνει βιαιότητες». Τέλος, ο κ. Θεοδωρικάκος διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα πάρει όποιο μέτρο χρειάζεται για να μπει τέλος σε κάθε καθεστώς που βοηθά τη βία.

Related posts

Η μονάδα ημερήσιας νοσηλείας του Πειραιά που διαπρέπει στην υγεία

admin

Συνελήφθησαν 4 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

admin

Συνάντηση Δημοσχάκη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη

admin
18/04/2024 4:35