23 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη: Οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ του και «καρφώθηκε» σε τζαμαρία

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή (28/2) στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το lamianow.gr το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε τζαμαρία καταστήματος στη διασταύρωση των οδών Μαζαράκη και Ανατολικής Θράκης. Μάλιστα στο σημείο υπήρχαν και πεζή και όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, παρά λίγο να υπάρξουν θύματα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ το ΙΧ κατέβαινε τη Μαζαράκη την ώρα που άλλο διερχόμενο όχημα που κινούνταν επί της Αν. Θράκης δεν το είδε με αποτέλεσμα να το χτυπήσει στο πίσω μέρος. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να βρεθεί πάνω στο πεζοδρόμιο και μέσα στο κατάστημα.

Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας

«Περιμέναμε να έρθει το φορτηγό να ξεφορτώσουμε και καθόμασταν στον ήλιο μιας και είχε πολύ κρύο προκειμένου να ζεσταθούμε. Ξαφνικά είδαμε το αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω μας. Ειλικρινά γλιτώσαμε από θαύμα, ακόμη και τώρα που έχω δει τόσες φορές το βίντεο δεν ξέρω πως γλιτώσαμε. Το παιδί που δουλεύει στο εσωτερικό του καταστήματος τραυματίστηκε από την πρόσκρουση στην τζαμαρία, ευτυχώς όχι σοβαρά. Εμείς γλιτώσαμε από θαύμα. Ήταν πραγματικά σοκαριστικό», είπε άτομο που δουλεύει σε μια μεταφορική της περιοχής.

Related posts

Μη Επιστρεπτέα Ενίσχυση ΑΜΘ: Ήδη εντάχθηκαν οι περισσότερες (8.815) επιχειρήσεις από κάθε άλλη Περιφέρεια

editor

Αλεξανδρούπολη: Προσλήψεις 15 ατόμων ανακοίνωσε ο δήμος

editor

Εγκαινιάστηκαν 3 σχολικά γήπεδα στη Σαμοθράκη παρουσία της υφυπουργού Παιδείας Ζ. Μακρή! (φωτο)

editor
23/04/2024 14:10