19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Βόμβα: Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη

Αγνωστοι επιτέθηκαν τα ξημερώματα με γκαζάκια στα σπίτια του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη και του προέδρου των ειδικών φρουρών Βασίλη Ντούμα, σε Αργυρούπολη και Κυψέλη, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τς ΕΛΑΣ, τα γκαζάκια που τοποθέτησαν οι δράστες εξερράγησαν και στις δύο περιπτώσεις στις 02:30, ενώ προκάλεσαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη.

Τι είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης για την επίθεση

Ο ίδιος ο Δημήτρης Καμπουράκης μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για όσα έγιναν, έκανε λόγο για έναν φοβερό κρότο, ενώ σημείωσε ότι ένα από τα γκαζάκια δεν είχε σκάσει.

«Αν δεν είχα αυτή την θωρακισμένη βαριά πόρτα ασφαλείας θα είχε μπει μέσα όλο. Μένει η πεθερά μου στο ισόγειο, που δεν είναι εδώ τώρα, αν ήταν εδώ θα είχαμε ιστορίες» ανέφερε. «Οι κίνδυνοι του επαγγέλματος, πού να πάει το μυαλό; Καταρχήν είναι έκπληξη, λες θα καούν οι άνθρωποί μου» είπε και περιέγραψε τον άνθρωπο πίσω από τα γκαζάκια. «Ένας ήταν, φορούσε μαύρο σκούφο, μάσκα ιατρική, αλλά διακρίνονται κάποια χαρακτηριστικά, είχε και μούσι. Αν περνούσε κάποιος από εδώ, θα είχε καεί», τόνισε.

Ο δημοσιογράφος είχε δεχτεί απειλές και πέρσι. Τότε η Αστυνομία του είχε προτείνει να έχει αστυνομική φρουρά. «Πριν κανένα χρόνο είχα απειλητικά μέιλ, είχε επικοινωνήσει η Αστυνομία να μου πει αν θέλω αστυνομική συνοδεία, μάλιστα μου είχαν εγκρίνει έναν αστυνομικό και είπα δεν θέλω, δεν νιώθω καλά να έχω έναν άνθρωπο να είναι η σκιά μου. Τώρα θα το ξανασκεφτώ, το επάγγελμα έχει κινδύνους. Να μη μιλώ επειδή μου έκαψαν την πόρτα;» αναρωτήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ώρα έγινε επίθεση και στο σπίτι του προέδρου των ειδικών φρουρών της ΕΛ.ΑΣ., Βασίλη Ντούμα.

Related posts

Συνάντηση Δημάρχου Ορεστιάδας με τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Ε.

editor

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος

admin

Ειδικές θέσεις στάθμευσης για εγκύους στον δήμο Αλεξανδρούπολης

admin
19/04/2024 15:30