19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Sports Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Υπεγράφη η σύμβαση ανέγερσης του νέου κλειστού γυμναστηρίου της πόλης

Εντός των επόμενων 36 μηνών θα έχει ολοκληρωθεί το νέο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης, βάσει της σύμβασης ανάθεσης και κατασκευής του έργου, η οποία υπεγράφη σήμερα μεταξύ του δημάρχου, Γιάννη Ζαμπούκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας.

Το καινούριο κλειστό γυμναστήριο, το κόστος κατασκευής του οποίου ανέρχεται στα 3.626.277 ευρώ, πρόκειται να κατασκευαστεί σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του δήμου, έκτασης 45.689,19 τ.μ., στο ανατολικό τμήμα της Αλεξανδρούπολης και σε σημείο που έχει άμεση συνδεσιμότητα με τους κύριους συγκοινωνιακούς άξονες της πόλης.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Ζαμπούκης εξέφρασε την ικανοποίησή του «που ένα έργο από τα χαρτιά, περνάει πλέον στην πράξη. Γίνεται πράξη για μια Αλεξανδρούπολη που αλλάζει, μεγαλώνει και μαζί της πολλαπλασιάζονται οι ανάγκες των νέων κυρίως ανθρώπων». Επίσης έκανε λόγο για ένα έργο «που τόσο πολύ το έχει ανάγκη η πόλη μας, καθώς τόσο οι αθλητές και τα αθλητικά σωματεία όσο και οι νέοι μας διψούν να κάνουν χρήση του χώρου αυτού», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει «τους μηχανικούς, τους υπαλλήλους, τους αιρετούς και όποιον συνέβαλε στην ομαδική αυτή προσπάθεια ώστε αυτή η μακέτα που ένα χρόνο πριν είχα στα χέρια μου να μετατραπεί μέσα από αυτή τη σύμβαση σε ένα μεγάλο έργο».

Σημειώνεται ότι το νέο κλειστό γυμναστήριο, που προορίζεται για τη διεξαγωγή αγώνων βόλεϊ, μπάσκετ και χάντμπολ, είναι χωρητικότητας 1.042 ατόμων, εκ των οποίων οι δέκα θέσεις προβλέπονται για ΑμεΑ.

Related posts

Μ. Χρυσοχοΐδης: Πραγματικότητα ο φράκτης στον Έβρο

editor

Το Φεστιβάλ του Τυχερού επιστρέφει!

admin

Επιτροπή για την διεκδίκηση της Δ. Χερσαίας Ζώνης του λιμανιού Αλεξανδρούπολης

editor
19/04/2024 18:00