28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Συλλήψεις σε περιοχές του Έβρου και των Σερρών για διακίνηση μεταναστών

Δύο συλλήψεις έγιναν τις προηγούμενες ώρες σε περιοχές του Έβρου και των Σερρών για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Στην πρώτη περίπτωση, στον οικισμό Μάκρης Έβρου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Ο οδηγός αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε περίφραξη οικοπέδου, χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Στη δεύτερη περίπτωση, στον οικισμό Μυρρίνη Σερρών, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά μη νόμιμους μετανάστες. Και σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, ενώ στη συνέχεια το όχημα προσέκρουσε σε περίφραξη οικίας και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών επιβαινόντων οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σερρών.

Related posts

Φωτιά σε εγκαταστάσεις εγκαταλελειμμένου εργοστασίου στο Αρίστεινο

editor

Στην Ελλάδα θα γίνει η μεγαλύτερη αεροπορική Άσκηση του ΝΑΤΟ για το 2024

editor

Μητροπολίτης Άνθιμος: Aπαγορεύεται σε κάθε ανεμβολίαστο κληρικό να συμμετέχει σε οποιαδήποτε αγιαστική πράξη εκτός του ιερού ναού του

editor
28/03/2024 10:51