25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ορεστιάδα: Εργασίες αποκατάστασης σε σχολικές μονάδες του δήμου

Σύμβαση του έργου “Αποκατάσταση στεγών σε σχολεία της Ορεστιάδας (ΕΠΑΛ – 2Ο Νηπιαγωγείο)” υπέγραψαν προχθές ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλειος Μαυρίδης και η ανάδοχος εταιρία.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης στη στέγη του κτιρίου που στεγάζονται τα εργαστήρια του ΕΠΑΛ και στην στέγη του 2ου Νηπιαγωγείου Ορεστιάδας.

Συγκεκριμένα:

  1. Στο κτίριο των εργαστηρίων του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας προβλέπεται: Καθαίρεση επικεραμώσεων, καθαίρεση φέροντος οργανισμού της ξύλινης στέγης και αντικατάσταση τους με νέα ξυλεία όπου απαιτείται, επίστρωση με ελαστομερή υδρατμοπερατή μεμβράνη, επικεράμωση με κεραμίδια ρωμαϊκού τύπου, αντικατάσταση κάθετων και οριζοντίων υδρορροών.
  2. Στο 2ο Νηπιαγωγείο Ορεστιάδας: Καθαίρεση επικεραμώσεων σε τμήμα στέγης επιφάνειας 39,78 μ2, καθαίρεση τμήματος φέροντος οργανισμού της ξύλινης στέγης και αντικατάσταση τους με νέα ξυλεία, επίστρωση με ελαστομερή υδρατμοπερατή μεμβράνη, επικεράμωση με κεραμίδια ρωμαϊκού τύπου.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 65.399,00 € με το ΦΠΑ και η χρηματοδότηση προέρχεται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Ορεστιάδας.

Related posts

Δράμα: Δύο ημεδαποί συνελήφθησαν για κατοχή όπλων, βεγγαλικών και ναρκωτικών

editor

Υπουργείο Μετανάστευσης: Οι αιτούντες άσυλο δεν θα μεταφέρονται στα νησιά και στον Έβρο

editor

Στην 3η θέση η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ 2014-2020

editor
25/04/2024 16:57