22 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Προς υλοποίηση η οδική σύνδεση της Εγνατίας Οδού με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο

Την έναρξη σε σύντομο χρονικό διάστημα των εργασιών διάνοιξης σύνδεσης της Εγνατίας Οδού με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης γνωστοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος της Εγνατίας Οδός Α.Ε., Κώστας Κουτσούκος στον αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου, σε συνάντηση που είχαν σήμερα στο γραφείο του στην Αλεξανδρούπολη, ο κ. Κουτσούκος τον ενημέρωσε πως προχωρά προς υλοποίηση το εν λόγω πάγιο αίτημα του ιδίου και των τοπικών φορέων, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως οι εργασίες κατασκευής εξόδου θα διευκολύνουν τη διακομιδή ασθενών στο ΠΓΝΑ. Ο κ. Κουτσούκος αναφέρθηκε και στη δημοπράτηση του έργου ολοκλήρωσης της κατασκευής της οδικής παράκαμψης του οικισμού Προβατώνα, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου, ενώ στις 28 του μήνα θα γίνει η αποσφράγιση των προσφορών, με την παράδοση του δρόμου βάσει χρονοδιαγράμματος να γίνεται εντός του 2023.

Χαρακτηρίζοντας τα συγκεκριμένα έργα «καθοριστικά για την ποιότητα και την υγεία των πολιτών», ο κ. Πέτροβιτς ευχαρίστησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εγνατίας Οδού Α.Ε., για την μέχρι σήμερα ανταπόκριση και την άριστη συνεργασία.

Related posts

Σύλληψη 43χρονου που μετέφερε μη νόμιμους μετανάστες

admin

Επισκέπτεται τον Έβρο και ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης – Το σχέδιο για την αποτροπή των μεταναστευτικών ροών

editor

Καιρός: Καταιγίδες στα βόρεια σήμερα – Έντονα φαινόμενα σε Αν. Μακεδονία και Θράκη

editor
22/02/2024 14:06