23 Ιανουαρίου, 2022
Πολιτική Τοπικά Νέα

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο προέδρου ΔΕΕΠ Ροδόπης για το «έμπρακτο» ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τη Θράκη

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος ΔΕΕΠ Ροδόπης:

“Η Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη και διαχρονικά όλες οι Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας απέδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τη Θράκη και την ευαισθησία τους για τη Ροδόπη.

Με το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» που διεκδίκησαν και πέτυχαν το προηγούμενο διάστημα ο κυβερνητικός Βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης σε συνεργασία με τους Δημάρχους της περιοχής, διασφαλίστηκαν με απόφαση της τωρινής και προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών (Στ. Πετσας, Μ. Βορίδης και Τ. Θεοδωρικάκος) τα απαιτούμενα κονδύλια για να μπορούν οι δήμοι μας να υλοποιήσουν έργα που σχεδίασαν για τον τόπο μας.

Η αντίληψη κάποιων αυτοδιοικητικών στελεχών, ότι όλα είναι αυτονόητα και η Κυβέρνηση ή οι βουλευτές μας δεν συνέβαλαν πουθενά, είναι άδικη.

Αν κάποιοι αυτοδιοικητικοί δεν γνωρίζουν, ας ρωτήσουν τους Δήμαρχους τους τι απέφερε μέχρι σήμερα η συνεργασία τους με τον Βουλευτή Ε. Στυλιανίδη. Είναι χρήσιμες οι μελέτες, αλλά όχι αρκετές για να γίνουν έργα. Τα έργα απαιτούν κυβερνητική χρηματοδότηση και φυσικά τοπική συνεργασία από όλους. Η Κυβέρνηση της ΝΔ αποδεικνύει ότι στηρίζει όλες τις αυτοδιοικητικές προσπάθειες ανεξαρτήτως κομματικού προσανατολισμού. Όποιος δημοσιογράφος λειτουργεί εμπρηστικά και πολωτικά, συμβάλλει στην, επιστροφή σε ένα άγονο και διχαστικό μικροκομματικό παρελθόν το οποίο πλήρωσε η Κομοτηνή αλλά και η Ροδόπη. Εμείς ως τοπική Νέα Δημοκρατια θα αντισταθούμε σε ένα τέτοιο πισωγύρισμα παραμένοντας πιστοί στη συνεργασία κεντρικής κυβέρνησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το καλό του τόπου. Η λειτουργία μας δεν είναι μαυρογιαλουρισμός αλλά κανόνας της δημοκρατίας.”

Related posts

Με βάση τουρκικό εγχειρίδιο “παίζει” σκληρά, ο Λουκασένκο

editor

Ο αριθμός των Αντιπεριφερειαρχών αυξάνεται κατά δύο επιπλέον σε κάθε Περιφέρεια

admin

Έβρος: Μπαράζ αεροψεκασμών σήμερα και επίγειων όλη την βδομάδα, για καταπολέμηση των κουνουπιών

editor