29 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Τιμήθηκαν οι αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης που έσωσαν πολίτη από ορμητικό χείμαρρο

Οι δύο αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι πριν από λίγες μέρες έσωσαν πολίτη που κινδύνευε από ορμητικό χείμαρρο τιμήθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτριο Πέτροβιτς.

Ο κ. Πέτροβιτς επέδωσε «ΕΠΑΙΝΟ» στον Αρχιφύλακα Ανδρέα Τσολάκη και στον Υπαρχιφύλακα Γεώργιο Δεληανδρέα για την ανιδιοτελή προσφορά τους πέραν του υπηρεσιακού καθήκοντος, θέτοντας υπεράνω όλων την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

«Οι δύο αστυνομικοί, ο Αρχιφύλακας Ανδρέας Τσολάκης και ο Υπαρχιφύλακας Γεώργιος Δεληανδρέας, αποτελούν λαμπρό παράδειγμα της αξιοσύνης και του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης που διακρίνει τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και δη του τόπου μας. Με αυταπάρνηση, αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, προχώρησαν στην ηρωική πράξη διάσωσης ενός συμπολίτη μας που βρισκόταν σε κίνδυνο. Ας αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Άλλωστε Πολιτική Προστασία είναι ο κάθε ένας από εμάς», δήλωσε ο κ. Πέτροβιτς.

Παρόντες στην παράδοση της τιμητικής διάκρισης ήταν ο Διευθυντής Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Λάμπρος Τσιάρας και η Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης Θεοπούλα Χατζηπαύλου.

Related posts

Πρόσληψη 400 συνοριοφυλάκων ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνάντηση με τους βουλευτές της Ν. Δ.

admin

Rapid test για τον κορονοϊό στο Πολυκοινωνικό Aλεξανδρούπολης – Τι έδειξαν τα αποτελέσματα του ΕΟΔΥ για τις περιοχές του Έβρου

editor

Ένοπλες Δυνάμεις: Αναρτήθηκε η προκήρυξη για 2600 προσλήψεις

editor
29/05/2024 18:04