16 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

Yeni Safak: “Η Ελλάδα απενεργοποίησε τα εκκωφαντικά ηχητικά όπλα στον Έβρο για να περάσουν τα σύνορα μέλη της FETO”

Όπως δηλώνει η τούρκικη εφημερίδα, Yeni Safak, η Ελλάδα απενεργοποίησε τα ηχητικά όπλα για να περάσουν τα σύνορα μέλη της FETO.

Ο εκδότης της τουρκόφωνης εφημερίδας Birlik στη Ροδόπη Ιλχαν Ταχσιν, είπε ότι χρησιμοποιήθηκαν εκκωφαντικά ηχητικά όπλα στα τουρκικά σύνορα.

«Αυτές οι συσκευές μπορούν να εκπέμπουν ηχητικά κύματα σε βάθος έως και 3 χιλιομέτρων προς την τουρκική πλευρά. Όταν χρησιμοποιήθηκαν αυτά τα όπλα, δεν υπήρχε πρόβλημα από την ελληνική πλευρά, επομένως ο στόχος εδώ είναι η τουρκική πλευρά. Αρχίζουν να χρησιμοποιούν αυτό το όπλο μόλις παρατηρηθεί κίνηση στα σύνορα» αναφέρει ο Ταχσίν.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αυτό το ηχητικό σύστημα απενεργοποιήθηκε κατά τη διέλευση των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης Φετουλάχ (σ.σ.: υποστηρικτές του κινήματος του Φετουλάχ Γκιουλέν).

Υπενθυμίζοντας ότι τα μέλη της FETO ενημέρωσαν το κέντρο στην πόλη Φέρες, ο Ταχσίν προσθέτει: «Μετά από αυτές τις πληροφορίες, οι FETÖ-ιστές, πέρασαν εύκολα από τον Έβρο και ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα».

«Αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στις Φέρες, θα μεταβούν στην Αθήνα από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης ή οδικώς» λέει.

«Ήταν γνωστό εκ των προτέρων πόσα άτομα θα έρθουν στην Ελλάδα. Γιατί εφαρμόζονται δύο μέτρα και σταθμά μεταξύ των ανθρώπων, γιατί επιτρέπονται τα μέλη της FETÖ; Η Ελλάδα, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) κάνει διακρίσεις κατά των ανθρώπων», καταλήγει ο Ταχσίν.

Related posts

Αυτό είναι το νέο ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης

editor

Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την ορκωμοσία του γιου του στην Αλεξανδρούπολη: “Πολύ υπερήφανος πατέρας”

editor

Συνεδριάζει με 30 θέματα το Δ.Σ Αλεξανδρούπολης

editor
16/04/2024 8:19