29 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

“Να εμβολιαστούμε” το μήνυμα του υφυπουργού Εσωτερικών Μακεδονίας και Θράκης Στ. Καλαφάτη για το νέο έτος

Την ανάγκη να αξιοποιήσουμε όλοι το προνόμιο που μας χάρισε η επιστήμη, να εμβολιαστούμε και να πείσουμε όσους διστάζουν ακόμη, τόνισε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης στο μήνυμά του για το νέο έτος. Όπως αναφέρει σε άναρτησή του στο Facebook, είναι αναγκαίος ο εμβολιασμός για να προστατεύσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των ανθρώπων που αγαπάμε, αλλά και για να κρατήσουμε ανοιχτή την κοινωνία και ελεύθερη την οικονομία.

«Η νέα χρονιά ξεκινά με δυσκολίες και αβεβαιότητες. Με παγκόσμιες προκλήσεις – και κυρίως η υγειονομική και η ενεργειακή κρίση – που επηρεάζουν ήδη και τη χώρα μας. Έχουμε ωστόσο τη σιγουριά ότι δεν θα κρατήσουν πολύ. Ότι το 2022 θα φέρει το τέλος της πανδημίας και θα επαναφέρει την κανονικότητα σε ολόκληρο τον κόσμο», επισημαίνει ο κ. Καλαφάτης.

Αναφερόμενος στην περιοχή αρμοδιότητάς του, υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ότι «προχωρούμε με στέρεα βήματα ώστε η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία και η Θράκη ν’ αποκτήσουν νέα έργα και υποδομές, νέες επενδύσεις, περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις δουλειάς. Καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα όλων».

Related posts

Κυρ. Μητσοτάκης για την απώλεια του αρχιπυροσβέστη: «Η Πολιτεία θα βρεθεί συμπαραστάτης στην οικογένειά του»

editor

2,7 εκατομύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜΘ σε Δήμους για τη βιώσιμη διαχείριση και την ασφάλεια του νερού

admin

Νέος βασιλιάς από σήμερα στη Βρετανία – Τι ακολουθεί μετά τον θάνατο της Ελισάβετ

editor
29/02/2024 19:29