18 Μαΐου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Δώρα σε δομές και το στρατό από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Δώρα και γλύκα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προσέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης, Νικόλαος Τσαλικίδης, στα στρατιωτικά φυλάκια Νυμφαία και Ίσμαρος στην Κομοτηνή, στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, στον 1ο Λόχο ΒΕΚΕΕΔ Νέας Σάντας και στο τμήμα Παιδιατρικής του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Ο κ. Τσαλικίδης αντάλλαξε γιορτινές ευχές με εκπροσώπους της 29ης Ταξιαρχίας, του 1ου Λόχου Βάσεως Εκπαιδεύσεως Επιχειρήσεων Ειδικών Δυνάμεων και της διοίκησης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων, σε επισκέψεις τους, που πραγματοποιήθηκαν στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας, με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν για τον περιορισμό διασποράς του COVID 19.

Επίσης τους συνεχάρη ξεχωριστά για το σημαντικό έργο που επιτελούν στους τομείς ευθύνης τους προς όφελος της κοινωνίας εκφράζοντας και τη διαρκή συμπαράσταση της περιφερειακής αυτοδιοίκησης στην αποστολή τους.

Σε μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης επισημαίνει:

«Αποχαιρετούμε μια χρονιά με δυσκολίες και προκλήσεις, υπό τις συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία. Εύχομαι από καρδιάς η έλευση του νέου έτους να αποτελέσει την αφετηρία για καλύτερες μέρες. Ένα νέο ξεκίνημα σε μια πορεία δημιουργίας, ανάπτυξης και ευημερίας για όλους. Καλή Χρονιά».

Related posts

Έβρος: Νέες προσλήψεις συνοριοφυλάκων

editor

«Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη 2020» από τα ΕΛΤΑ

editor

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ αναλαμβάνει τη μελέτη για τις νέες υποδομές του επιβατικού λιμένα Αλεξανδρούπολης

editor
18/05/2022 13:55