1 Οκτωβρίου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Στη Σαμοθράκη έφτασε ένα από τα πέντε υπερσύγχρονα πλωτά ασθενοφόρα του Λιμενικού

Ένα από τα πέντε υπερσύγχρονα πλωτά ασθενοφόρα του Λιμενικού έφτασε στη Σαμοθράκη. Τα συγκεκριμένα ασθενοφόρα που αποκτήθηκαν πρόσφατα για τις ανάγκες των Κατοίκων των νησιωτικών περιοχών.

Το σκάφος είναι ειδικά σύγχρονο σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ασθενών που χρήζουν άμεσης ιατρικής βοήθειας. Ο εξοπλισμός του είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένος και μπορεί  να σώσει ασθενείς που κινδυνεύουν, ενώ οι δυνατές του μηχανές βοηθάνε να φτάνει γρήγορα όπου υπάρχει ανάγκη.

Η δήλωση του δημάρχου του νησιού Νίκου Γαλατούμο:

“Ήταν δέσμευση και έγινε πράξη! Η έλευση ενός υπερσύγχρονου πλωτού ασθενοφόρου στο νησί μας είναι γεγονός! Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη ,κ.Χρήστο Μέτιο,που φρόντισε να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ. Τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ Γιάννη Πλακιωτάκη. Την τότε Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής,κυρία Χριστιάνα Καλογήρου και τον νυν Γενικό, κύριο Μανώλη Κουτουλάκη!! Συνεχίζουμε λοιπόν την αναβάθμιση των υπηρεσιών του νησιού μας, δίνοντας βαρύτητα στο πολυτιμότερο αγαθό των πολιτών μας, την ΥΓΕΙΑ!”

Related posts

Ν. Παναγιωτόπουλος: Νομοθετική διάταξη για τα μέτρα μέριμνας που αφορούν προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

editor

Όλα τα νεότερα για τους δύο κατασκόπους από την Θράκη

editor

Στην Αλεξανδρούπολη έψαχναν χθες το βράδυ την Άρτεμις που εξαφανίστηκε από την Αθήνα

editor
01/10/2022 14:08