1 Οκτωβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Στη Σαμοθράκη έφτασε ένα από τα πέντε υπερσύγχρονα πλωτά ασθενοφόρα του Λιμενικού

Ένα από τα πέντε υπερσύγχρονα πλωτά ασθενοφόρα του Λιμενικού έφτασε στη Σαμοθράκη. Τα συγκεκριμένα ασθενοφόρα που αποκτήθηκαν πρόσφατα για τις ανάγκες των Κατοίκων των νησιωτικών περιοχών.

Το σκάφος είναι ειδικά σύγχρονο σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ασθενών που χρήζουν άμεσης ιατρικής βοήθειας. Ο εξοπλισμός του είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένος και μπορεί  να σώσει ασθενείς που κινδυνεύουν, ενώ οι δυνατές του μηχανές βοηθάνε να φτάνει γρήγορα όπου υπάρχει ανάγκη.

Η δήλωση του δημάρχου του νησιού Νίκου Γαλατούμο:

“Ήταν δέσμευση και έγινε πράξη! Η έλευση ενός υπερσύγχρονου πλωτού ασθενοφόρου στο νησί μας είναι γεγονός! Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη ,κ.Χρήστο Μέτιο,που φρόντισε να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ. Τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ Γιάννη Πλακιωτάκη. Την τότε Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής,κυρία Χριστιάνα Καλογήρου και τον νυν Γενικό, κύριο Μανώλη Κουτουλάκη!! Συνεχίζουμε λοιπόν την αναβάθμιση των υπηρεσιών του νησιού μας, δίνοντας βαρύτητα στο πολυτιμότερο αγαθό των πολιτών μας, την ΥΓΕΙΑ!”

Related posts

Δύο νεκροί σε παραλίες της Θάσου – Νεκρός και ένας 79χρονος στην Επανομή

editor

Η Αγιά Σοφιά τζαμί απ’ τον Ερντογάν, οι Έλληνες κανονικά για ψώνια το Σαββατοκύριακο στην Τουρκία

editor

Δράμα: Οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ στέλνουν στα αγγλικά το δικό τους μήνυμα κατά της βίας και της κακοποίησης

editor
01/10/2023 11:27