18 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Εγκατάσταση 12 απινιδωτών σε πολυσύχναστα σημεία του δήμου Αλεξανδρούπολης

Με στόχο τη δημιουργία ασπίδας ασφαλείας, τόσο για τους υπαλλήλους, όσο και για τους δημότες της Αλεξανδρούπολης, η δημοτική Αρχή προχωρά στην τοποθέτηση 12 απινιδωτών σε κτίρια όπου στεγάζονται δημόσιες υπηρεσίες και σε δημόσιους αθλητικούς χώρους.

Ειδικότερα, τα σημεία εγκατάστασης των απινιδιτών στην Αλεξανδρούπολη είναι η δημοτική βιβλιοθήκη, το δημοτικό ωδείο, το ΚΕΠ στο κτίριο του παλιού δημαρχείου, το γραφείο κίνησης οχημάτων του δήμου, το θέατρο οικοπάρκου Αλτιναλμάζη, το Β΄ΚΑΠΗ, το γήπεδο ποδοσφαίρου περιοχής ΚΤΕΟ, το γήπεδο ποδοσφαίρου Καππαδοκίας. Με απινιδωτές θα εξοπλισθούν και το δημοτικό κατάστημα ‘Ανθειας, το δημοτικό κατάστημα κοινότητας Μάκρης, καθώς και τα γήπεδα ποδοσφαίρου Φερών και Ν. Χηλής.

Σημειώνεται πως της τοποθέτησης προηγήθηκε επίδειξη λειτουργίας των απινιδωτών στους άμεσα εμπλεκόμενους προκειμένου να είναι σε θέση να προστρέξουν άμεσα σε περίπτωση ανάγκης.

Related posts

Κορονοϊός: 10 άτομα νοσηλεύονται στο ΠΓΝΑ – Τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία

editor

Αλεξανδρούπολη: Απίστευτη καταγγελία – Απειλούν με απόλυση εργαζόμενους επιχείρησης που δεν ενημερώνουν σε ποια εκδήλωση πήγαν

editor

Δράμα: Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την έλευση του Αη Βασίλη με τραίνο μετά από οχτώ χρόνια

editor
18/04/2024 20:38