29 Ιανουαρίου, 2022
Κοινωνία Υγεία

Δωρεά υγειονομικού υλικού από τον ΕΕΣ στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής

Το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δώρισε υγειονομικό υλικό στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Το υγειονομικό υλικό (50 γάζες 36Χ40, 30 γάζες 15Χ15, 10 κουτιά γάντια βινυλίου, 10 κουτιά γάντια latex, 10 κουτιά γάντια νιτριλίου, 10 ηλεκτρονικά θερμόμετρα, 10 θερμόμετρα λεπτού, 2 ηλεκτρονικά θερμόμετρα μετώπου, 2 οξύμετρα, 3 κρέμες sudocream των 250 gr και 5 κρέμες kenacomb) παραδόθηκε χθες στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το Παράρτημα, εκπροσωπούμενο από την κ. Αναστασία Τζαμπαζλή, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, την κ. Αρετή Γκότση, Μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου, καθώς και την κ. Ιωάννα Καλαμαρά, Διευθύντρια του Παραρτήματος υποδέχτηκε την αντιπροσωπία του Περιφερειακού Τμήματος.

Οι Ερυθροσταυρίτες, δια της Προέδρου τους, Κλάρας Τζελέπη, διαβεβαίωσαν την Διοίκηση, αλλά και τους εργαζομένους ότι “θα συνεχίσουν να προσφέρουν κάθε είδους βοήθεια προς όφελος των ανθρώπων, οι οποίοι υποφέρουν, παραμένοντας αρωγοί στο σπουδαίο έργο, το οποίο επιτελείται στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής”. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωσή των Ερυθροσταυριτών: “Η στήριξη και ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, με την ενίσχυση των ανάλογων δομών περίθαλψης τους, αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους του.”

Related posts

Δίπλα στις δυνάμεις ασφαλείας στα σύνορα οι τέσσερις μητροπολίτες Θράκης

admin

Δωρεάν δειγματοληπτικός έλεγχος για τους κατοίκους στο Μεγάλο Δέρειο

editor

Κορονοϊός: Στο “πράσινο” ο νομός Έβρου – Μέχρι τη 1 τα ξημερώματα τα καταστήματα καφέ-εστίασης

editor