20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Απόψεις Κοινωνία

Ψάχνεται για καυγά ο Αναγνωστόπουλος στη φυλακή, για το επίθετο της μικρής Λυδίας

Ο πρωταγωνιστής του στυγερού εγκλήματος των Γλυκών Νερών που συντάραξε το πανελλήνιο, ο καθομολογία δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς, φαίνεται πως δεν βρίσκει ησυχία στην φυλακή.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για λόγους που ίσως μόνο ο ίδιος αντιλαμβάνεται και γνωρίζει, αντί να σιωπά μπροστά στον πόνο που έχει προκαλέσει, φροντίζει να βρίσκεται στον «αφρό» της δημοσιότητας αναζητώντας αφορμή για να δώσει δημοσιογραφική «τροφή» και να ακουστεί το όνομά του.

Σε αυτή την ιδιότυπη αντίληψη του περί των όσων έχουν συμβεί, φέρουν ευθύνη και όσοι του δίνουν βήμα ανάγοντας περίπου ως «τηλεοπτικό σταρ» έναν δολοφόνο.

O «superstar» των φυλακών

Ρεπορτάζ στα οποία ο συζυγοκτόνος πότε δηλώνει μετανιωμένος μέσα από την φυλακή και πότε διαρρέει πως δήθεν ομολόγησε το έγκλημα επειδή απειλούσαν την ζωή του παιδιού του αφήνοντας σαφείς υπόνοιες πως δεν είναι ο δράστης του εγκλήματος. Είδαμε μέχρι και την αρνητική του απάντηση μέσω του δικηγόρου του σε πρόταση εταιρίας κινηματογραφικών παραγωγών να κάνει σενάριο την ζωή του.

Κάποιος να του πει «φτάνει»…

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ξαναχτύπησε. Εμφανίστηκε σύμφωνα με συγκρατούμενό του «εξοργισμένος» με την «για την πρόθεση» των γονιών της δολοφονημένης νεαρής μητέρας να αλλάξει το επώνυμο της μικρής Λυδίας, ώστε να μην έχει το επίθετο του δολοφόνου πατέρα της. Πως «δεν περίμενε τέτοια αντίδραση, ιδίως μετά την απόσυρση των γονιών του από το αίτημα για την επιμέλεια της μικρής».

Η απάντηση της οικογένειας Κράουτς ήλθε μέσω του δικηγόρου τους Αθανάσιου Χαρμάνη:

Δυστυχώς η δύσμοιρη οικογένεια της Καρολάιν, επιφορτισμένη με την φροντίδα για την σωστή ανατροφή της μικρής Λυδίας, είναι διαρκώς υποχρεωμένη να διαψεύδει φανταστικά σενάρια νοσηρών εγκεφάλων. Τελευταίο «κρούσμα» η δήθεν πρόθεση για αλλαγή του επωνύμου της μικρής Λυδίας. Ω γνωστόν η αλλαγή του επωνύμου επέρχεται με δικαστική απόφαση, κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερομένου διά του πληρεξουσίου δικηγόρου του. Προς άρσιν πάσης παρεξηγήσεως, ηθελημένης ή μη, δηλώνω ότι ουδέποτε έλαβα τέτοια εντολή, διαβεβαιώ δε ότι ουδεμία τέτοια σκέψη της οικογένειας υπήρξε, δεδομένου ότι μια τέτοια ενέργεια δεν διαγράφει την ιστορία, ούτε απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο.

Πηγή: afteroffice.gr

Related posts

Αλεξανδρούπολη: “Ζητάω συγγνώμη, θέλω να τιμωρηθώ όπως μου αξίζει” δήλωσε ο 31χρονος συζυγοκτόνος

editor

Οι Εθνοφύλακες παίρνουν θέση για το ΚΥΤ Φυλακίου: Τις επόμενες ημέρες παραδίδουν τα όπλα τους

editor

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί διακινητές

admin
20/04/2024 11:53